NOTICIES

Presentades la segona i tercera equipació del Girona FC per a la Temporada 18/19

El groc i el blau cel repeteixen com a colors principals. Aquesta temporada s'inverteix l'ordre i el groc passa a ser el color de la segona equipació.

Tornar

30/08/2018 09:15

El Girona FC ha fet públiques les imatges dels seus uniformes alternatius que lluirà als estadis dels rivals en la seva segona temporada a Primera Divisió. El groc i el blau cel tornen a ser els colors escollits per unes samarretes que no segueixen el disseny trencador de la primera, sinó que aposten per una estètica més clàssica i minimalista. 

El groc passa a ser la primera alternativa

La temporada passada la samarreta de color groc, que era la tercera en l’ordre original, va ser la més emprada i també molt més venuda, el club ha decidit apostar per aquest color com a la primera alternativa a la samarreta principal.

La samarreta té una tonalitat groga intensa, amb els detalls en color mostassa. Destaca l'aplicació de l'escut en monocolor negre. Les aplicacions de la marca Umbro, del patrocini de Marathon Bet, així com els dorsals, també són de color negre. Les mànigues es mantenen, com la primera samarreta, amb el pedaç de LaLiga a la dreta i el patrocini del Patronat de Turisme de Girona-Costa Brava a la màniga esquerra.

Les mitgetes són completament grogues amb l'únic detall de la marca i un ribet on apareix el nom del club, en negre. Els pantalons segueixen amb la mateixa tonalitat.

Combinació de blaus en un disseny minimalista

El blau cel predomina a la tercersamarreta, on el blau marí té una presència destacada a les espatlles i en els detalls laterals. La marca, els patrocinadors i l’escut son de color blau marí també, fet que aconsegueix destacar sobre la tonalitat general. Els dorsals, com en el cas de la samarreta groga, seran de color negre.  

Els pantalons són majoritàriament blau cel però també tenen els ribets en blau marí, de la mateixa manera que en la samarreta, els detalls són en aquest color per a destacar, en el cas de les mitgetes són completament blau marí amb el detall d'Umbro i Girona FC en blau cel.  

L'Orgull Gironí i la Senyera, també presents

Seguint l'estil de la primera equipació, les equipacions de visitant també llueixen la inscripció 'Orgull Gironí' a la part exterior del coll. La senyera, donant continuïtat a les equipacions Umbro de la temporada passada, torna a aparèixer a la part inferior esquerra de les dues samarretes alternatives.

La tercera equipació debutarà aquest divendres davant el Villarreal

La nova equipació blau cel farà el seu debut aquest divendres a les 22h en el primer desplaçament de la temporada del Girona davant el Villarreal. Pel que fa a la segona equipació, la groga, haurà d'esperar el seu debut fins al partit davant el Huesca, corresponent a la jornada 7 de Laliga Santander.

Ja disponibles en reserva a la botiga online

Ambdues samarretes ja estan disponibles en pre-venda a la botiga online del club, a un preu de 65€ per a adults i 60€ per a nens. En cas de voler estampar el dorsal i nom s’han d’afegir 15€ sobre el preu de compra. 

Cal recordar que els Socis del Girona FC poden gaudir del seu 10% de descompte aplicant el seu ID i PIN al finalitzar la seva compra a la botiga online.

 

¡COMPRA ARA LA TEVA SAMARRETA!