NOTICIES

PRÈVIA I Girona FC vs. Real Valladolid

L'equip de Míchel Sánchez es vol reivindicar a través de la victòria .

Tornar

18/09/2021 13:59

Els Girona s'enfronta avui a Montilivi (20:30h.) al Real Valladolid, que després d'encadenar tres temporades consecutives a Primera Divisió torna a Segona i ho fa amb un projecte ambiciós per recuperar el màxim nivell. Els blanc-i-violetes han fet una aposta decidida pel retorn, encapçalada per Pacheta des de la banqueta i amb jugadors de renom com Olaza, Roque Mesa o Sergio León. L'inici de curs, però, no ha estat l'esperat. Si bé és cert que van començar forts sumant set dels primers nou punts, dues derrotes àmplies contra el Burgos (3-0) i el Tenerife (0-2) els han col·locat en una situació delicada. Desens amb set punts, només tres més que el Girona, ambdós arribaran a la cita amb una dinàmica similar i amb la necessitat d'aconseguir la victòria per reivindicar-se-

Amb el descens a Segona i la no continuïtat de Sergio González, el Real Valladolid va apostar per Pacheta per dirigir el nou projecte. El tècnic de Burgos, amb bagatge a Primera amb el Numancia i el Huesca, ja va aconseguir pujar l'Elche al màxim nivell fa dues temporades en la seva darrera experiència a la categoria de plata, i enguany ho tornarà a intentar. Sota la seva batuta els de Pucela són un equip pragmàtic, però que intenta ser protagonista amb la pilota i que atorga molta importància als carrils. Quelcom habitual en els equips de Pacheta, que sol partir d'una defensa de tres, amb moltes variants a l'hora d'organitzar la resta de l'equip i dotant a les bandes de molta importància en atac. Toni Villa, amb dues dianes, s'han convertit amb el màxim anotador, seguit per l'ariet referència, Weissman, amb una. Els val·lisoletans, a més, també han aconseguit retenir futbolistes com Joaquín, Alcaraz o Óscar Plano, importants en l'etapa a Primera, a més d'incorporar d'altres amb un gran potencial com Cristo o el mateix León.

Girona i Valladolid s'han enfrontat en fins a quinze ocasions al llarg de la història, amb un lleuger avantatge pels val·lisoletans amb set victòries i tres empats, per cinc gironines. A Montilivi, això sí, no hi han guanyat en cap de les sis visites que hi han fet, sumant només dos punts de divuit possibles, i tampoc van poder guanyar a Vista Alegre en l'únic partit que hi van disputar. Així doncs, el Girona intentarà allargar la imbatibilitat com a local davant el Valladolid per aconseguir una victòria que permetria a l'equip reivindicar-se i començar a traçar el camí cap a l'objectiu.

Agenda primer equip

21 OCT

21:00 Estadio Municipal de Anduva

Partit

Jornada11 CD Mirandés - Girona FC

Veure agenda