Segona victòria consecutiva a Montilivi

El Girona domina al Cartagena i suma els tres punts amb gols de Baena i Stuani

El Girona ha dominat de forma espectacular des de l’inici, dominant de forma aclaparadora la possessió i creant múltiples ocasions de gol. La recompensa no ha arribat fins al minut 36. Passada de Jairo des de l’esquerra i rematada de cap de Baena, que repetia com a golejador després de l’estrena la setmana anterior a Tenerife.

El panorama ha canviat a la segona part, amb un Cartagena buscant la igualada i sovintejant més l’àrea gironina. Però quan més atacava al conjunt murcià, Stuani ha rebut una passada dins de l’àrea de Santi Bueno per fer el 2 a 0. Vuitè gol de l’uruguaià el dia que complia el seu partit número 150 amb la samarreta del Girona. En el descompte, Míchel ha fet debutar Àlex Sala. Al final, tres punts sumats i segona victòria consecutiva a Montilivi.