NOTICIES

Stuani apadrina la nova ciutat esportiva del Montevideo City Torque

La futura instal.lació esportiva potenciarà la formació de joves talents i la seva projecció cap a clubs del City Football Group com el Girona FC

Tornar

07/05/2020 17:00

Cristhian Stuani ha participat en l'acte de presentació de la nova ciutat esportiva de Montevideo City Torque, el club uruguaià del City Football Group i que comparteix propietat amb el Girona FC.

El futur complexe esportiu es convertirà en el centre d'entrenament del primer equip del club, les categories inferiors i també albergarà les oficines del club, seguint el model de les altres City Football Academy del City Football Group.

El City Football Group, co-propietari del Girona FC, comptarà així amb la seva primera City Football Academy al continent sudamericà i la seva quarta arreu del món després de les construides a Manchester, Melbourne i Nova York.

La nova instal.lació esportiva es situarà a la Ciudad de la Costa, a cinc minuts de distància en cotxe de l'Aeroport Internacional de Montevideo. Curiosament, l'Academia estarà localitzada en el Departament de Canelones, la mateixa provincia on s'ubica Tala, la ciutat originària de Cristhian Stuani. La ciutat esportiva de Montevideo City Torque disposarà de 95.000 metres quadrats on es construiran cinc camps de futbol, a més d'un edifici polivalent on es concentraran la resta d'espais: vestuaris, gimnàs, centre mèdic, menjador i oficines. Les obres de construcció començaran al mes de Juny i la instal.lació estarà llesta per utilitzar a inicis de 2021.

La nova instal.lació ajudarà a potenciar la formació i el desenvolupament de joves talents del futbol uruguayà i del continent sudamericà, a més de donar projecció als futbolistes a través dels clubs que pertanyen al City Football Group.

El davanter del Girona, Cristhian Stuani, ha mostrat la seva satisfacció amb la construcció d'una instal.lació esportiva del més alt nivell al seu país:

“Disposar d'un centre d'entrenament propi és una noticia molt positiva per Montevideo City i pel futbol uruguayà. A més, s'ubicarà a la mateixa provincia d'on sóc originari, així que estic molt content de que els joves de la zona puguin disposar d'un complexe esportiu d'aquest nivell”

“Crec que la nova City Football Academy ajudarà a potenciar el talent local i la formació de joves jugadors, això serà molt bo pel futbol uruguayà en el llarg termini. És important que els jugadors joves disposin d'instal.lacions esportives de bona qualitat durant la seva formació abans de donar donar el salt a lligues estrangeres”

“Trobo molt interessant que el City Football Group disposi de diversos clubs dintre de la seva xarxa per poder donar projecció a tot el talent que genera un país tan futbolístic com l'Uruguai. Tant de bo això ajudi a que poguem veure més casos de compatriotes meus arribant a jugar al Girona, com Santi Bueno o Joaquín Zeballos, per exemple”