Un 1-0 al minut 85 deixa el Girona fora de la Copa del Rei

El partit s’ha decidit en els minuts finals en que el Huesca ha estat més efectiu de cara a porteria

Com estava previst, Pablo Machin ha revolucionat avui l’11 titular. Eloi, Felipe, Cámara o Pablo Marí, que no havien entrat en cap convocatòria, s’han estrenat en un partit oficial aquesta temporada. També ho ha fet Saúl, al carril esquerre. El Girona ha començat dominant el partit. En els primers vint minuts, els gironins han portat la iniciativa però cap de les accions han ocasionat perill a la porteria aragonesa. Coris, molt actiu al carril dret, ha posat diverses pilotes a l’àrea però no ha trobat rematador. A mesura que passaven els minuts el partit s’ha anat travant, amb faltes contínues i poca combinació. Amb el 0-0 s’ha arribat al descans.

La segona part ha començat com ha acabat la primera. El Girona feia circular la pilota d’una banda i altra buscant arribar amb perill a l’àrea local. Prop del 70, Machín ha donat entrada a Longo i Borja García, en el lloc de Cámara i Felipe. Just després ha arribat la millor ocasió del conjunt local, un xut de David Ferreiro, a boca de canó, que ha aturat René. La rèplica, de Sandaza, que ha enviat la pilota per damunt de la porteria aragonesa. En els intents finals el partit s’ha revolucionat. Ferreiro ha posat a prova René en el 81, amb un xut des de fora de l’àrea. A cinc minuts per al final, de nou Ferreiro, ha marcat l’unic gol del partit en rematar una pilota penjada a l’àrea. Només un gol però que ha servit l’equip aragonès per superar ronda.