Un triomf de primera (2-1)

El Girona remunta un gol en contra al Leganés i, amb 62 punts, se situa segon, en posició d"ascens directe

Li ha costat al Girona desfer-se de la pressió del Leganés en els primers minuts. Els madrilenys han portat perill a la porteria de Becerra mentre els gironins els costava trenar una jugada amb claredat. A mesura que passaven els minuts el Girona ha buscat la porteria rival amb més intensitat. L"oportunitat més clara ha estat de Felipe al voltant del quart d"hora. El davanter gironí ha intentat fer una passada a Mata però Serantes li ha endevinat la intenció i ha aturat la pilota. Amb l"empat a zero inicial s"ha arribat al descans.

La segona part ha començat de la pitjor manera. Errada de Richy que aprofita Chuli per fer el 0-1. Amb el resultat en contra el Girona s"ha llançat a l"atac i en set minuts ha capgirat el marcador. Primer amb el gol de Mata, el seu cinquè a la lliga, i després amb el segon, obra de Sandaza, que ha afusellat el porter després d"una passada de Mata.
El Girona suma ara 62 punts i és provisionalment segon. La setmana vinent visita el Nuevo Colombino per enfrontar-se al Recreativo. El partit es jugarà diumenge a les 18:00 hores.

Fitxa tècnica
Girona (2).- Becerra, Cifuentes (Sandaza), Lejeune, Richy, Carles Mas, Aday, Pere Pons (Coris), Àlex Granell, Eloi, Felipe (Rovirola) i Mata.
Leganés (1).- Serantes, Ruben Peña (Velasco), Mantovani, Postigo (Fran Moreno), Cesar Soriano, Diamanka (Rabello), Eraso, Aguirre, Moran, Alvaro Garcia i Chuli.

Gols
0-1 Chuli, min. 50.
1-1 Mata, min.62.
2-1 Sandaza, min. 69.

Àrbitre
Rubén Eiriz Mata. Ha mostrat targeta groga a Mata i Aday, per part del Girona, i a Chuli i Postigo, per part del Leganés.

Incidències
Partit corresponent a la 34a. jornada de la Liga Adelante, disputat a l"estadi de Montilivi davant 4.827 espectadors.