Victòria balsàmica a Montilivi (3-1)

El Girona supera l’Extremadura amb dos gols de Stuani i un d’Aday i torna a situar-se en posicions de play-off

Primer partit de l’any a l’estadi i primera victòria del Girona, que s’ha imposat a l’Extremadura per 3-1 gràcies a dues dianes de Stuani i a una altra d’Aday Benítez de falta directa. Els de Pep Lluís Martí es refan així de les tres derrotes consecutives a la Lliga, aprofitant la dosi de moral obtinguda a la Copa, per tornar a guanyar al campionat domèstic i escalar fins a posicions de play-off. Un triomf balsàmic per recuperar les bones sensacions i enganxar-se a la lluita per les primers places.

Ha arrencat bé el Girona, que presentava dues novetats sobre la gespa. Amb Riesgo repetint sota pals, Diamanka ha entrat al doble pivot i Aday s’ha situat a la banda dreta. Justament Aday ha tingut la primera del partit, tot just al minut 4. Acte seguit, Marc Gual també ha tingut un mà a mà amb Casto que li ha guanyat el porter.

Començava fort el Girona, que ha trobat el premi ben aviat: centrada d’Aday des de la dreta i Stuani, de cap, aconseguia l’1-0. Era tot just el minut 6. Els de Pep Lluís Martí han realitzat un primer temps molt complet, dominant el ritme i la possessió, generant perill i mantenint l’Extremadura a ratlla: els vistants no han xutat ni un cop entre els tres pals durant la primera meitat. Abans del descans, Aday ha confirmat les bones sensacions amb un molt bon gol de falta directa.

Però l’equip ha sortit tou dels vestidors i l’Extremadura, que ha aprofitat el descans per substituir un defensor per un migcampista, ha vist porteria en la primera arribada (2-1, min. 49). Canviava l’escenari i és aquí quan el Girona ha hagut de treballar per intentar imposar-se. Hi ha hagut aproximacions de perill a ambdues porteries, com un xut de Borja o una bona jugada individual de Gual que ha acabat en córner. Fins que ha aparegut el de sempre per segellar la victòria: Stuani ha estat el més murri aprofitant un cop de cap de Juanpe per marcar el seu 18è gol de la temporada. Una autèntica barbaritat i una gran garantia per seguir lluitant per l’objectiu. Ara toca rubricar les bones sensacions diumenge al camp del Tenerife.