Victòria molt patida i merescudíssima a Fuenlabrada

Amb nou jugadors, per expulsió de Samu Saiz i Jairo, Stuani aconsegueix el gol de la victòria en el minut 96.

Tres punts molt patits i molt merescuts els que han aconseguit aquesta tarda a Fuenlabrada els futbolistes blanc-i-vermells. Pràcticament tot ha passat en una segona part trepidant, especialment en els últims vint minuts, on s’han succeït clares ocasions de perill, gols i expulsions. A la primera la nota negativa ha estat la lesió de Borja García que ha estat substituït per Darío. En aquests primers quaranta-cinc minuts l’ocasió més clara pels gironins ha estat una acció de Bustos que ha rebut una gran passada de Samu però que l’argentí no ha pogut rematar en condicions.

I ha arribat la segona part. En els primers minuts els locals han gaudit de dues situacions de perill, la primera de les quals ha neutralitzat Juan Carlos amb una gran aturada. En el seixanta-dos ha caigut lesionat Darío, moment en el qual s’ha produït un canvi decisiu pel desenvolupament final del partit entrant al terreny de joc Ibrahima Kébé i Stuani, els autors dels gols. En aquest moment ha començat el festival d’ocasions de l’uruguaià que n’ha tingut tres de molt clares. En el setanta-sis el primer cop d’efecte amb la vermella directa a Dago. Quatre minuts després Kébé ha avançat al Girona en rematar una centrada per la dreta. Però encara havien de passar moltes coses. El primer, l’expulsió de Samu Saiz. Quatre minuts després penal contra el Girona transformat per Pedro León. L’empat pujava al marcador del Fernando Torres. En aquesta mateixa acció Jairo era expulsat en veure la segona groga. Els de Montilivi amb nou jugadors. I quan el Fuenla estava llançat sobre la porteria de Juan Carlos, en un rebuig del porter local després del llançament d’una falta, Stuani ha demostrat perquè és un autèntic killer i ha enviat la pilota al fons de la xarxa situant l’1-2 definitiu.