Les noves altes d'abonaments per a la Temporada 2019/20 duran a terme a partir del 10 de Juliol de 2019. Els seients que els abonats de la temporada 2018/19 no hagin renovat, es posaran a disposició dels socis no abonats que desitgin obtenir un seient per a tota la temporada. 

Per poder optar a un seient a Montivili, serà condició indispensable ser Soci del Girona FC i tenir la quota del Carnet de Soci 2019 al dia. Pots fer-te Soci ara entrant aqui.

Una vegada acabat el termini de renovacions i canvis de seient dels abonats actuals, el club contactarà amb els Socis inscrits a la llista d'espera per a obtenir un abonament.

Si encara no ets Soci, pots donar-te d'alta aqui. El Carnet de Soci, que ofereix beneficis com el descompte en la compra d'entrades i productes de marxandatge oficial, té una quota de 10 € pels Socis Infantils (0 a 6 anys), 30 € pels Junior (7 a 17 anys) i 50 € pels majors de 18 anys. Fes-te soci ara aqui.

CALENDARI NOVES ALTES

Tots aquells que deseen obtener un nuevo abono para disfrutar del equipo durante toda la temporada, deberan cumplir la siguientes condiciones: 

  • Ser Soci del Girona.
  • TenIr la quota del Carnet de Socio 2019 al dia de pagament.
  • Inscriure's a la llista d'espera 19/20.

Si encara no ets Soci del Girona, fes-te Soci per a optar a un seient i gaudir de molts més avantatges. Descobreix-los a: gironafc.cat/socis

Del 3 de Juny al 7 de Juliol

INSCRIPCIÓ A LA LLISTA D'ESPERA 19/20

  • Online des de l'Àrea de Soci.
  • L'ordre de la llista d'espera, que ver marcada pel numero de soci, regeix la possibilitat d'accedir a l'abonament amb prioritat. 

A partir del 10 de Juliol

INICI DE NOVES ALTES D'ABONATS

  • A partir del dia 10 de Juliol, els seients que els abonats de la temporada 18/19 no hagin renovat es posaran a disposició dels socis abonats que vulguin obtenir un seient per tota la temporada.  
  • El club es posarà en contacte amb els Socis, seguint l'ordre de la llista d'espera, per a que tramitin l'alta de l'abonament. 

 

Insciripcions lista d'espera 19/20

 

Inici noves altes