SOCIS / CARNET DE SOCI / ENTRADES GRATUÏTES PER A NENS

Entrades gratuïtes per a Socis Infantils

Amb el nou Carnet de Soci 2019, i per fomentar l'ambient familiar a Montilivi, tots els Socis Infantils que no disposin d'una localitat a Montilivi podran sol·licitar entrades de manera gratuïta per poder veure al seu equip en directe.

A partir del 2 de gener de 2019, els Socis Infantils, aquells entre 0 i 6 anys, podran demanar una de les entrades que el club posarà a disposició a cada sector de l'estadi per assistir, acompanyats sempre d'un adult amb un carnet o entrada vàlid per accedir a l'estadi, de forma gratuïta a través del web del club.

Quantes entrades es posaran a disposició dels Socis Infantils?

El club posarà a disposició dels Socis Infantils entre 100 i 300 entrades gratuïtes per partit. El nombre d’entrades disponibles dependrà del rival i l’horari del partit.
El club oferirà entrades gratuïtes per a Socis Infantils per a tots els partits de la temporada excepte els partits davant el FC Barcelona, el Real Madrid i l'Atlético de Madrid. 

De quin sector seran aquestes entrades?

El club oferirà entrades de tots els sectors de Montilivi. Durant el procés, el Soci haurà de seleccionar de quin sector vol sol·licitar la seva entrada. El nombre d’entrades per sector dependrà de la disponibilitat de cada sector.

Com es sol·liciten les entrades gratuïtes?

Per sol·licitar aquestes entrades gratuïtes, el club activarà el procés de solucitud des de 2 setmanes abans de la disputa del partit, serà llavors quan el Soci haurà accedir a la pàgina web amb l'ID i PIN del carnet infantil amb el qual desitgi aplicar. Uns dies abans del partit rebran un correu electrònic que confirmarà si l'entrada ha estat assignada o no, segons disponibilitat. L'assignació d'aquestes entrades dependrà de diversos criteris, entre ells, el fet de si el soci ja ha gaudit d'una entrada gratuïta anteriorment o no.

La recollida de l'entrada assignada s'efectuarà el mateix dia de partit a les Taquilles de l'estadi Montilivi des de dues hores abans de l'inici.

A partir de quan es podran sol·licitar aquestes entrades?

Amb l'entrada en vigor del Carnet de Soci 2019, s'activarà el procés de sol·licitud de les entrades gratuïtes. Serà doncs el 2 de gener de 2019 quan, a través d'aquesta pàgina, es podrà accedir a la sol·licitud de les entrades gratuïtes per a Socis Infantils.

Sol·licita la teva entrada aquí

Agenda primer equip

23 GEN

18:15 Estadio Municipal de Montilivi

Partit

Jornada22 Girona FC - RCD Espanyol de Barcelona

Veure agenda