El Girona suma un punt a Almeria (0-0)

Els de Machín han gaudit de les millors ocasions, especialment a la segona part, però no han tingut sort de cara a porteria

El Girona ha sumat avui un punt a l’estadi Juegos Mediterráneos d’Almeria en un partit molt lluitat i en que els de Machín han gaudit de les millors ocasions, sobretot a la segona part. El d’avui ha estat un partit molt físic, de molt desgast. Els gironins, amb Maffeo al carril dret i Ramalho a l’eix, en substitució de Coris i Kiko Olivas, s’han defensat amb ordre. Els andalusos, que lluiten per sortir dels llocs de descans, s’han trobat amb una gran intervenció de René en una jugada de Borja que ha acabat a córner. Era la millor jugada del partit el conjunt local. Per part gironina, l’acció més clara ha estat de Longo. Passada de Pere Pons - el de Sant Martí Vell ha vist la groga i es perdrà el proper partit per acumulació – i rematada de l’italià que Morcillo ha desviat de forma oportuna.

Després del pas pels vestidors, els gironins han posat una marxa més al partit i han arribat amb més perill a la porteria de Casto. Portu i Longo han estat un maldecap per a la defensa local però les seves ocasions no s’han traduït en gol. Machín ha fet debutar Mojica en substitució d’Aday. El colombià ha portat molt perill pel carril esquerre. També ha tingut ocasions Alcaraz. La primera en el 66, però el seu xut l'ha desviat un defensa. En la recta final del partit, el migcampista gironí ha errat el xut després d’una bona jugada individual. El Girona rep el proper dissabte el Mallorca a Montilivi. El partit es jugarà a les 20:00 hores.