OBRIM LES PRE-INSCRIPCIONS DEL CAMPUS DEL GIRONA 2020 SENSE PAGAMENT
A FALTA DE CONFIRMACIÓ DE QUÈ ES PUGUI FER AMB TOTAL SEGURETAT

Per a nens i nenes de 5 a 15 anys!

Des del Girona FC estem treballant en el Campus d’Estiu 2020 sent conscients de la situació actual i de la incertesa dels mesos vinents. Sempre que les condicions actuals millorin i es pugui desenvolupar amb total seguretat, el club pretén seguir celebrant el ja tradicional Campus d'Estiu i per aquest motiu activem les pre-inscripcions del Campus del Girona FC 2020 perquè pugueu reservar la plaça del vostre fill/a sense cap mena de cost. D'aquesta manera, en cas que la situació i les autoritats corresponents permetin la celebració del Campus d'estiu, us informarem perquè procediu a fer el pagament de la inscripció de la plaça reservada. La reserva de la plaça no té cap cost, i les plaçes per participar al Campus s'assignaran seguint l'ordre de les pre-inscripcions.  

El Club es reservarà el dret a suspendre el Campus en cas de no poder celebrar les activitats correctament ja sigui per no arribar a un mínim de participants o que les condicions establertes per les autoritats no permetin desenvolupar correctament l'activitat.

Un any més el Campus del Girona FC 2020 estarà sota la direcció tècnica-esportiva de Carles Planchart (entrenador assistent del Manchester City) i de Jordi Guerrero (exentrenador del Girona FC). Els nens i nenes podran gaudir de l’aprenentatge i millora del futbol tant de manera individual com col·lectiva, alhora que duen a terme altres activitats lúdiques (piscina, Futtoc, TocBall, 3x3, sortejos, etc.)

El Campus del GIRONA FC aquest any es celebrarà a les seus de les de Torres de Palau (Girona) i el Camp Municipal de Platja d'Aro.

Després d'aquest període de confinament, estem segurs que tant jugadors com entrenadors i pares estaran amb moltes ganes de retobar-nos i jugar a futbol!