GAUDEIX DEL CAMPUS D'ESTIU DEL GIRONA FC 2021

Per a nens i nenes de 5 a 15 anys!

Des del Girona FC us volem oferir el Campus d’Estiu amb les millors condicions, per això seguirem el mateix model de l’any passat que tant èxit ens va donar i que ens va permetre seguir gaudint del futbol en una situació tan complicada.

Per aquest motiu us volem explicar com serà aquest nou format que ja vam inaugurar l’any passat, ja que hem de garantir que podem mantenir i desenvolupar amb la màxima seguretat i higiene totes les activitats.

Un any més, el Campus del Girona FC 2021 estarà sota la direcció tècnica-esportiva de Carles Planchart (entrenador assistent del Manchester City) i de Jordi Guerrero (exentrenador del Girona FC).

El Campus mantindrà un format de tecnificació, on prioritzarem els aspectes tècnics i tàctics més importants per el desenvolupament del jugador. Degut a la situació que estem vivint, l’activitat principal serà el futbol. 

En aquest Campus viuràs una experiència 100% Girona FC i a més, cada nen rebrà dues equipacions oficials Puma del Girona FC!  Aquest any i com a novetat, farem trobades virtuals amb els jugadors del primer equip del Girona FC, aprendran amb els entrenadors del club i gaudiran de xerrades de nutrició i hàbits saludables pels nutricionistes del Girona FC.

Al Campus del Girona FC hi haurà molt de futbol!! Treball tècnic/tàctic, competicions de futbol 7, entrenaments específics per a porter, correcció tècnica mitjançant vídeo anàlisi, 3x3, FUTTOC i alguna sorpresa més que intentarem realitzar si la situació ens ho permet!

El Campus del GIRONA FC aquest any se celebrarà a les seus  de Torres de Palau (Girona), Municipal Mas Oliva (Roses) i Camp Municipal de Castell d'Aro (Castell d’Aro), on inaugurarem el nostre primer   Campus femení.

 

PROTOCOL D'HIGIENE I SEGURETAT

  • Arribada: Els jugadors entraran amb mascareta, d’un en un i amb una separació de 2 metres entre ells.
  • Control de temperatura: A l’arribada, se’ls farà un control de la temperatura.
  • Neteja de les mans: Es desinfectaran les mans amb gel desinfectant a l’arribada.
  • Grups estables: Cada grup tindrà el seu espai assignat i amb diferents horaris per tal de no coincidir amb altres grups.
  • Desinfecció del material: abans i després de cada activitat.
  • Sortida: La sortida és realitzarà per odre de grups, d’un en un i amb distàncies de 2 metres entre els participants.