El Girona guanya el 42è Trofeu Costa Brava després de vèncer amb claredat al Tottenham

Els d’Eusebio superen els anglesos per 4 a 1 amb gols de Juanpe, Lozano, Portu i Aleix.

El Girona s’ha imposat amb claredat al Tottenham de Mauricio Pochettino per 4 a 1. Els de Montilivi han dominat bona part del partit als spurs i malgrat avançar-se els britànics amb un gol de Lucas de falta directa en el minut 12, els d’Eusebio Sacristán no han abaixat els braços sinó que han continuat buscant el gol. L’empat ha arribat amb un magnífic cop de cap de Juanpe i onze minuts després Lozano avançava al Girona. La pressió i el bon joc dels locals ha continuat també a la segona part i, després de diverses ocasions, els gironins remataven el bon treball amb dos gols de Portu i Aleix.

Amb aquesta victòria el Girona guanya la 42ena edició del Trofeu Costa Brava i Portu és nomenat Jugador “Estrella”, el premi al millor futbolista del partit que atorga Estrella Damm.