CA
primer equip

El Girona perd a València però manté la distància de set punts amb el tercer

El resultat final ha estat de 2 a 1 amb gols de Morales i Rober pels valencians i Longo pels gironins.

El Girona no ha pogut sumar cap punt al Ciutat de València davant un equip, el Levante, que ha demostrat perquè ha estat el  dominador de la temporada 16-17 de la Liga123. Els valencians han fet valer el seu ofici en molts moments del partit aprofitant les seves opcions i fent pujar els seus dos gols al marcador. El matx ha tingut dues parts diferenciades. En els primers quaranta-cinc minuts ha estat més protagonista l’equip valencià, especialment pel fet que el seu gol en el minut 7 ha fet anar a remolc, massa aviat, als homes de Machín. L’altre protagonista d’aquesta primera part ha estat el porter blanc-i-vermell. Bono ha fet tres grans intervencions que han evitat que els locals augmentessin la seva avantatge en el marcador. Malgrat tot, els de Montilivi han buscat l’empat i han creat dues ocasions de perill, una de Borja i l’altre de Longo que, lamentablement, no s’han materialitzat.

A la segona part el Girona ha posat una marxa més i ha incrementat la seva possessió, domini i les aproximacions a la porteria defensada per Raúl. En dues de les més clares també hi ha intervingut Borja i Longo. Ha estat una doble acció en la que, primer l’italià, ha xutat obligant a rebutjar a Raúl i ho ha aprofitat Borja García per rematar la pilota que ha fregat el pal. Però just en el període en el que el Girona es mostrava més contundent i convençut en la recerca de l’empat, ha arribat el segon gol del Levante. Tot i el 2 a 0 els gironins no han abaixat el braços i ho han continuat provant i la seva insistència ha tingut recompensa. En el minut 77 en una jugada embolicada dins l’àrea petita, Longo ha demostrat el seu olfacte de gol posant la cama i enviant l’esfèrica al fons de la xarxa. Però no ha estat suficient i tot i alguna ocasió en els minuts finals de Juanpe, de cap, el marcador s’ha tancat, inalterable, amb el 2-1.

Tot i aquesta derrota el Girona continua mantenint el seu més immediat perseguidor, el Getafe, a set punts, quan només falten quatre partits per acabar el campionat.

La propera cita dels blanc-i-vermells serà el dissabte a les 19h. a Montilivi. El rival, l’Alcorcón.  No hi falteu. Us hi esperem!.