ACADÈMIA Remuntada del Juvenil B per seguir a dalt

El Girona B cau per la mínima al camp del Mollerussa amb un gol dels locals al tram final.

Mollerussa 1-0 Girona B

El Girona B no pot imposar-se al camp d'un rival directe i acaba caient als últims minuts en un duel molt igualat. Rusi ha anotat al 80' l'únic gol del partit, i a falta de quatre jornades els gironins segueixen fora de les posicions de descens i depenent d'ells mateixos. La setmana vinent rebran el líder a Riudarenes, l'Olot, i acabaran la temporada enfrontant-se a Prat, Rapitenca i Reus.

Sènior Femení 4-0 Santa Susanna

Golejada del primer equip femení a Vilablareix. Les blanc-i-vermelles han obert el marcador molt d'hora amb una diana matinera de Maria, que ha ampliat distàncies poc després. Ja a la represa, Ariadna i Emma s'han encarregat de tancar la victòria, i segueixen terceres quan encara falten set jornades per acabar la lliga. La setmana vinent visiten el camp del Viladecans.

Juvenil A 1-3 Huesca

Els nois de Pep Triadú cauen a casa, però es mantenen en una tranquil·la vuitena posició a Divisió d'Honor quan només falten dos partits pel final. Els visitants s'han avançat a l'equador de la primera part, i tot i que Adri Mora ha empatat de penal a la represa, dos gols més dels aragonesos al tram final han resolt el matx. Dissabte vinent visiten el Real Zaragoza, i acabaran a casa d'aquí a quinze dies davant el Platges de Calvià.

Parets 2-3 Juvenil B

Victòria importantíssima i de mèrit dels nois d'Hèctor Simón al camp d'un rival directe per seguir en la lluita per l'ascens. Joel Montero ha avançat l'equip al quart d'hora de joc, però els locals han capgirat el marcador abans del descans. Dos gols gairebé consecutius del mateix Joel Montero i Nico Expósito han permès remuntar després del pas per vestidors, i són tercers a tan sols dos punts del líder, el Granollers. Aquest pròxim cap de setmana reben el Mataró a Vilablareix.

Les victòries del cap de setmana

Tres punts de prestigi de l'Infantil A davant el Cornellà, tercer a la classificació i que només havia perdut tres partits aquest curs. Els gironins n'han fet prou amb una diana d'Asis Salgado a la represa, i són cinquens (1-0). L'Infantil B també s'ha imposat al camp del Gironès Sàbat amb tres gols de Badar, Carles i Ayman (1-3).

L'Aleví S12 guanya a casa davant el Malgrat en un partit ajornat, i segueix depenent d'ell mateix per conquerir la lliga. El S11 també ha derrotat al Vilablareix per 5-2, mentre que el Benjamí S10 s'ha imposat amb solvència a l'Atlètic Lloret.

En futbol femení, victòria clau del Juvenil A. Les blanc-i-vermelles han derrotat per la mínima al Vic Riuprimer, rival directe per la permanència, i trenquen la mala ratxa de resultats gràcies al gol d'Irene Cabello a les acaballes. El Juvenil B també s'ha imposat al camp del Pontec amb dianes de Lisa i Berta (1-2), i l'Infantil B ha golejat el Cabanes en un diumenge rodó. Gina, Sol i Laura han fet els gols.