El Girona cau a Montilivi davant el Real Madrid

La falta de punteria dels blanc-i-vermells fa que encaixin la primera derrota de la temporada.

El Girona ha caigut davant el Real Madrid a Montilivi. Els gols de Joselu, Tchouameni i Bellingham han permès els blancs marxar de Girona amb els tres punts.

La primera part ha començat amb dues clares aproximacions del Girona, però ni Yangel ni Tsygankov han estat encertats. I a la primera oportunitat visitant, ha arribat el gol del Madrid. Joselu ha aprofitat una bona centrada de Bellingham per fer el 0-1. Només cinc minuts més tard, Tchouameni ha fet el segon a la sortida d’un servei de cantonada. Al tram final de primer acte, Gazzaniga ha aparegut en dues ocasions per evitar el tercer.

A la segona meitat, els gironins han buscat retallar distàncies, però el cop de cap de David López l’ha tret Kepa amb encert. Al minut 70, Bellingham ha fet el 0-3. Al darrer minut de joc, Nacho ha estat expulsat per una duríssima entrada sobre Portu.

Primera derrota de la temporada del Girona davant el Real Madrid. Els de Míchel tornaran a competir el proper dissabte dia 7 d’octubre a les 14h visitant el Cádiz.