CA

El Girona guanya a Cadis i es refà de la millor manera possible

Una solitària diana d’Aleix Garcia permet als blanc-i-vermells sumar tres punts i ser el millor equip visitant de la categoria

El Girona està capficat en fer historia. Els gironins no havien guanyat mai a Cadis, i avui ho han fet. Un gol d’Aleix Garcia a l’inici de la segona part ha servit per superar el conjunt andalús i signar la quarta victòria consecutiva com a visitants per primera vegada en tota la historia. Dos fets que deixen al Girona amb 22 punts de 27 possibles en un inici per emmarcar.

La primera meitat ha començat amb una rematada de Yangel al lateral de la xarxa. Poc després, el propi Herrera ha rebut una dura entrada de Machís, que ha estat expulsat per l’àrbitre. El Girona ha intentat aprofitar la superioritat numèrica a la primera part, però cap dels seus intents ha estat encertat.

Al segon temps, els de Míchel han buscat amb insistència la porteria de Ledesma. Savio ha estat ben a prop d’aprofitar una connexió amb Dovbyk, però el porter argentí ha estat ben encertat. Però a la següent aproximació gironina ha arribat el gol. Aleix Garcia ha aprofitat una bona deixada de Couto per batre Ledesma i fer el 0-1. D’aquí al final, Couto i Pablo Torre, en dues ocasions, han pogut augmentar l’avantatge, però el Girona ha hagut de patir fins al xiulet final per sumar una nova victòria lluny de Montilivi.

Quarta victòria consecutiva del Girona a domicili, que deixa els de Míchel amb 22 punts de 27 possibles. Després de l’aturada, el Girona tornarà a la competició amb un doble compromís a Montilivi davant Almería i Celta.