Estat de gràcia

Portu ha arribat, ha vist i ha vençut. El seu gol ha servit per confirmar el millor inici de Lliga a Primera Divisió. Amb la victòria per 1-0 davant Las Palmas, l’equip de Michel suma 10 punts després dels quatre primers partits.

El d’avui ha confirmat que el Girona sap resistir i també, patir, quan cal. Els blanc-i-vermells han demostrat que son una formació segura de sí mateixa, forts en defensa, intel·ligents al centre del camp i amb recursos en atac.

Las Palmas no els ha posat les coses gens fàcils. L’equip que dirigeix García Pimienta també li agrada, com al Girona, construir des del darrera. De fet la possessió ha estat favorable al visitant i que ha concretat en una sèrie de perilloses arribades que han estat neutralitzades per la defensa blanc-i-vermella i per Gazzaniga, que ha tingut un parell d’aturades de gran mèrit evitant el gol canari.

El Girona també les ha tingut i més nombroses. Savinho ha estat un autèntic malson pels canaris que no veien la manera d’aturar-lo. En el minut trenta de la primera part l’àrbitre ha anul·lat un gol de Stuani, assenyalant una falta prèvia. També Tsygankov i Dovbyk han tingut el gol ben a prop. Però no ha estat fins al minut vuitanta-vuit quan, a centrada de Valery, Portu ha empès la pilota fins al fons de la xarxa, fent embogir Montilivi i fent pujar l’1 a 0 definitiu.