Skip to main content
CA

Business Club

Image

El Girona FC Business Club és un fòrum d’empreses que neix amb l’objectiu de fomentar la interacció entre el nostre teixit empresarial per afavorir i millorar la xarxa de contactes professionals a través d’esdeveniments corporatius al llarg de tota la temporada.

OBJECTIUS

1- Promoure el Networking i la creació de nous negocis

2- Enfortir relacions i fidelitzar clients existents

3- Enriquiment professional i personal mitjançant les diferents ponències

QUI EN FORMA PART?

Més de 90 empreses que tenen una vinculació estreta amb el Girona FC, sigui a través d’un acord de patrocini o bé ésser clients Hospitality, i que pertanyen a sectors molts variats i de dimensions diferents.

AVANTATGES

1- Invitació a tots els esdeveniments del Girona FC Business Club

2- Newsletter empresarial mensual

3- Donar a conèixer la teva empresa dins el teixit empresarial gironí

4- Ampliació de la xarxa de contactes

5- Descomptes exclusius 

ESDEVENIMENTS

Sessions bimensuals i variades en un format interactiu i molt dinàmic on es dóna la oportunitat a les nostres empreses de presentar els seus projectes així com convidar-les a ponències d’interès empresarial, esportiu i fins i tot personal.

Clica aquí per saber més sobre els nostres esdeveniments.

Image

TESTIMONIALS

Image

“Per Caixabank és molt important poder compartir amb els nostres clients els esdeveniments rellevants que tenen lloc al territori on som presents. Sense dubte tot el que passa al voltant del Girona FC té un alt impacte en molts aspectes de la societat gironina.”

Josep Maria González.   Director Comercial de Caixabank

Image

“Portem col·laborant amb el Club fa més de 6 anys de manera satisfactòria, fet que ens ha permès trobar sinèrgies empresarials molt profitoses, ja sigui regalant invitacions, compartint espais de trobada amb altres empreses, participar en actes socials de rellevància,  o la comunicació directe amb els responsables del Club. Per una empresa com Dibosch , que gran part del seu mercat està a les comarques gironines , tenir conveni amb el Club ens ajuda a fer marca.

Francesc Bosch.    Gerent de Dibosch

Image

“Frit Ravich treballa amb el club des de fa més de 10 anys, ja que els dos compartim el mateix territori però també uns mateixos valors. Amb la pujada a 1a divisió vam voler-ho celebrar fabricant un nou envàs de patates amb l’escut del Girona FC i que actualment seguim distribuint. Cal ressaltar les trobades que organitza el Club de manera regular, ja que ens han donat la oportunitat de fer networking amb altres empreses, la qual cosa ens enriqueix molt com a companyia.

Javier Mir.    Director de Màrqueting de Frit Ravich