Skip to main content
CA

Altres Instal-lacions

Image

Centre d’entrenament “La Vinya”

En data 29 de novembre de 2017, el Girona FC i l’empresa PGA Golf de Caldas, SA van signar un contracte d’arrendament d’instal·lacions esportives per la utilització de dos camps de futbol ubicats a les instal·lacions del PGA per un període de 4 anys.

El Centre d’entrenament “La Vinya” és el complex esportiu on el primer equip del Club realitza les seves sessions d’entrenament.

Image

Torres de Palau

Instal·lacions esportives ubicades a la ciutat de Girona on, de manera habitual, realitzen les seves sessions d’entrenament i els seus corresponents partits tots els equips del futbol base masculí i femení del Club així com el GFC Femení.

Image

Riudarenes

En data 26 de juny de 2017, el Girona FC i l’Ajuntament de Riudarenes van signar un conveni de col·laboració que té per objecte la cessió, temporal i exclusiva, de l’ús d’una part de les instal·lacions esportives municipals de Riudarenes fins al 30 de juny de 2022.

El Camp Municipal de Riudarenes és el complex esportiu on el Girona “B” realitza les seves sessions d’entrenament i juga els seus corresponents partits.

Image

Vilablareix

En data 20 d’agost de 2019, el Girona FC i el FC Vilablareix van signar un conveni de col·laboració per objecte la cessió temporal i no exclusiva de l’ús de l’Estadi Municipal de Vilablareix durant la temporada 2019/2020.

Habitualment, el Juvenil “A” realitza les seves sessions d’entrenament i disputa tots els seus partits, ja siguin de caràcter oficial o amistós. Així mateix, el Juvenil “B” també disputa tots els seus partits en aquestes instal·lacions.

Image

Residència Esportiva “Les Hortes”

En data 18 de juny de 2018, el Girona FC i l’Escola Maristes de Girona van signar un contracte d’arrendament que tenia per objecte la cessió de dues plantes de l’escola per a ser destinades com a residència per als jugadors del futbol base del Club durant un període de 10 anys.