El futbol es molt més que un esport i el Girona FC, més enllà dels seus objectius competitius i formatius, promou o participa en diverses jornades i accions solidàries durant la temporada. 

Els pilars fonamentals del nostre club i també de les nostres accions socials son: 

  • Proximitat: El Girona FC és un club petit i lligat als seus aficionats i entorn proper. Tenim contacte amb entitats, empreses i institucions que formen el teixit social, econòmic i cultural del país per poder desenvolupar activitats en beneifici de tots aquells que ho requereixen.  
  • Territori: El club està molt arrelat a la ciutat i al seu territori d'influència, a les comarques gironines o a la Catalunya Nord. Es realitzen actes a diferents localitats, s'impulsa la creació de penyes i grups d'aficionats o es desenvolupen accions que arribin més enllà de la propia ciutat de Girona. 
  • Comunitat: Des del club es fomenta la participació en diverses iniciatvies o es col·labora en campanyes per a que aquells que estan en un moment de dificultat social, econòmica o de salut, sentin el recolzament i escalf de tots els que formem la familia blanc-i-vermella. 

A continuació trobareu les entitats amb les que el Girona FC col·labora i algunes de les accions que s'han dut a terme darrerament:

Filtres

Filtrar
Reset
1-10 de 21