Skip to main content
CA

HYLO®

Image

El Club ha arribat a un acord amb la farmacèutica Brill Pharma, responsable de la distribució a Espanya de la gamma HYLO®, que pertany al grup alemany Ursapharm. Aquest acord no només beneficiarà al Club, sinó que també permetrà una major visibilitat de la marca HYLO® i de Brill Pharma al món del futbol i entre els apassionats seguidors del Girona FC. Aquesta aliança demostra el compromís del Club amb l'excel·lència i la seva disposició a col·laborar amb marques líders al mercat. La gamma HYLO® destinada a la cura de l'ull sec, és la referent en sequedat ocular a Espanya.

L'acord, que s'estendrà fins a final de temporada, preveu que HYLO® aparegui a la màniga de la samarreta de joc i a les equipacions d'entrenament del primer equip.

Sobre Brill Pharma

Brill Pharma és una companyia farmacèutica líder en oftalmologia, fundada el 2012 amb seus a Barcelona, Lisboa, Londres, Mumbay, Malàisia i Estats Units que investiga, desenvolupa i comercialitza principalment productes per a la salut ocular i s'està expandint a altres països i altres àrees terapèutiques.

La seva filosofia es basa en la investigació aplicada, el valor dels recursos humans i l'escolta activa dels seus clients i prescriptors. A l'àmbit de la investigació, la gran aposta de Brill Pharma és el desenvolupament de productes que abastin necessitats no cobertes. Des de la seva fundació, ha estat artífex del llançament de més de 30 productes. La companyia a Espanya i Portugal està formada per un equip de 130 professionals, amb una xarxa de vendes experimentada al sector farmacèutic.

Sobre Ursapharm

Ursapharm és una empresa alemanya líder al sector de l'oftalmologia. Des de la seva fundació el 1974, el fabricant farmacèutic ha esdevingut un grup d'empreses que opera a escala mundial. Nombrosos productes innovadors i patents asseguren el futur de l'empresa i ofereixen excel·lents condicions de treball, així com prometedores perspectives de futur, a més de 500 empleats altament qualificats a la seu central de Saarbrücken i als països de distribució. Compta amb filials pròpies a França, els països del Benelux, Àustria, Polònia, la República Txeca, la República Eslovaca, Portugal, Rússia, Índia, Itàlia i Suïssa, així com acords de cooperació amb socis comercials a més de 80 països.