Adéu a la Copa amb el cap ben alt

El Girona s'avança en el marcador però és eliminat pel Rayo Vallecano

El Girona ha quedat eliminat de la Copa després de perdre per 1 a 2 davant el Rayo Vallecano a Montilivi. Un error de Kebe i un penal fallat de Stuani per empatar el partit han condemnat el Girona Tot i això, els de Míchel Sánchez han demostrat seriositat i bones maneres i han caigut plantant cara a tot un rival de Primera divisió.

El partit ha començat bé per als gironins, Poc després del prmer quart d’hora de joc, xut de Juncà que rebutja Luca i Arnau ha intentat fer una vaselina al porter però no ho ha aconseguit. Immediatament després Isi Palazón ha enviat al travesser un xut de falta. El Girona ho ha continuat provant amb jugades de combinació i verticalitat. Bustos, de falta, ha estat a punt d’obrir el marcador però el seu xut de falta l’ha desviat a còrner amb la punta dels dits Luca. I ha estat precisament en aquest còrner que ha arribat l’1 a 0 en rematar Bernardo el servei de cantonada de forma magistral. Era el minut 26. Quan semblava que els jugadors anirien als vestidors amb avantatge blanc-i-vermell, el Rayo ha fet l’empat en el descompte. Sergi Guardiola ha aprofitat un rebuig defensiu després d’una falta per situar -1 a 1 en el marcador.

Els madrilenys s’han avançat només començar la segona part, aprofitant una cessió al porter d’Ibrahima. El partit ha entrat en una fase de poques ocasions fins que en el 70 Stuani ha errat un penal comès sobre Bernardo. Un fet insòlit ja que l’uruguaià fins ara n'havia marcat 27 de 28 amb la samarreta del Girona. L’equip ho ha continuat provant però les seves aproximacions han estat infructuoses. Ja en el descompte, gol de Pablo Moreno anul·lat per fora de joc en la centrada prèvia de Gabri.