NOTICIES

Bates d’hospital blanc-i-vermelles

El Girona FC és el primer club de LaLiga en vestir els nens hospitalitzats amb les samarretes dels seus ídols

Tornar

28/06/2019 13:00

El Girona s’ha afegit a la iniciativa “Las batas más Fuertes” que promou la revista Panenka i que consisteix en convertir samarretes oficials de futbol en bates d’hospital. El club ha lliurat a l’hospital Josep Trueta un conjunt de bates confeccionades a partir de la samarreta blanc-i-vermella per que els nens i nenes hospitalitzats les puguin portar durant la seva estada al centre.  Les samarretes les començaran a utilitzar els nens de Pediatria de l’Hospital de Girona a partir de la propera tardor.

Amb aquesta donació el Girona FC és el primer club de LaLiga que posa en marxa la iniciativa a Espanya. Altres clubs com Real Madrid, Valencia, Sevilla, Betis, Athletic o Osasuna també han mostrat la seva voluntat a participar en un projecte que pretén arribar a quants més centres hospitalaris millor.

Els promotors de la iniciativa consideren que els nens i les nenes hospitalitzats juguen un partit molt difícil cada dia, però que si es posen la samarreta del seu equip, en lloc de la bata convencional, el seu estat d'ànim pot millorar, fent que se sentin més forts.

El Girona FC vol estar a prop dels seus simpatitzants en moments difícils i transmetre els valors positius de l’esport, l’energia de la seva afició i la voluntat del seus jugadors a aquelles nenes i nens que pateixen alguna malaltia o s’han d’enfrontar a una operació o tractament que, per a ells, és el seu partit més important.

La visita, amb la presència del President del club, Delfí Geli, i del capità Àlex Granell, va servir per fer lliurament de les primeres unitats i explicar als nens ingressats la iniciativa, que van rebre amb entusiasme.  

Bates d'hospital blanc-i-vermelles