NOTICIES

Comunicat oficial: Diàleg sense condicions

Tornar

14/10/2019 10:30

Un cop coneguda de forma oficial la resolució dictada pel Tribunal Suprem en el procés contra els polítics i líders socials catalans, el Girona FC vol fer les següents consideracions:

El club, que s’ha manifestat sempre com un defensor de la llibertat d’expressió i en favor del dret a decidir, vol expressar el seu rebuig a la sentència. Considera que la judicialització del conflicte no resoldrà la situació, que requereix d’una solució política.

El Girona FC aposta per l’obertura d’un procés de diàleg i negociació entre totes les parts, sense límits ni condicions. Aquest procés, que haurien de liderar les institucions del país, ha d’incloure també l’alliberament dels líders cívics i polítics condemnats, empresonats injustament des de fa dos anys.

El Girona FC vol fer extensiva la seva solidaritat amb les famílies dels presos polítics - Oriol Junqueras, Raül Romeva, Josep Rull, Jordi Turull, Joaquim Forn, Dolors Bassa, Carme Forcadell, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez - que ja han patit durant dos anys la seva absència.

 

 

Agenda primer equip

08 OCT

16:15 Wanda Metropolitano

Partit

Jornada8 Atlético de Madrid - Girona FC

Veure agenda