CRÒNICA I Primera victòria!

El Girona guanya al Leganés i aconsegueix sumar els primers tres punts.

Molt bon partit del Girona a Butarque que li permet endur-se la primera victòria de la temporada. A la primera part amb joc i possessió pràcticament igualat el Girona ha sabut trobar el gol gràcies a Mamadou Sylla que debutava amb l’equip blanc-i-vermell, avui vestint de groc. Un altre debutant, com Cristóforo, s’ha mostrat també molt lluitador interceptant pilotes i donant joc a la línia d’atac. En aquests primers quaranta-cinc minuts la defensa i la porteria de l’equip de Francisco s’ha mostrat segura. En el cas de Juan Carlos, a més, ha intervingut en dos accions de clares de perill dels locals que ha sabut neutralitzar. Ha estat en el minut 37 quan Monchu ha robat una pilota i l’ha enviat a Mamadou Sylla el qual ha llançat un xut creuat davant el qual no ha pogut fer res Cuéllar. Pocs instants després, de nou Sylla, ha estat a punt de fer pujar el segon al marcador quan ha engaltat l’esfèrica, Cuéllar l’ha desviat lleugerament i ha impactat en el pal. En els segons quaranta-cinc minuts la iniciativa ha estat lleugerament favorable a l’equip que dirigeix Pep Lluís Martí. Els pepineros han buscat l’empat i l’han tingut tan bon punt començar amb una pilota al pal. El Girona, però, ha fet un partit molt intel·ligent llegint perfectament les fases de joc. Una defensa i un mig camp molt ben posicionats i segurs han evitat aquest empat, generant alguna ocasió de perill que podia fins i tot haver augmentat l’avantatge en el marcador.

Amb aquest 0-1 el Girona suma els seus primers tres punts i s’emplaça al proper diumenge a Montilivi (20:30h.) on rebra a l’Oviedo en el que serà la sisena jornada de Lliga (els de Montilivi amb dos partits menys).