Doblet de Bustos per superar la primera ronda de la Copa

Àlex González "Gonpi" i Arnau han debutat avui en partit oficial amb el primer equip

El Girona s'ha classificat avui per a la segona ronda de la Copa de Rei després de guanyar a la Gimnàstica Segoviana per 0-2, amb doblet de l'argentí Nahuel Bustos. El davanter del Girona ha inaugurat el marcador al minut 38, amb una acurada vaselina, signant així el seu primer gol amb la samarreta blanc-i-vermella. La Gimnàstica Segoviana ha jugat la segona part amb un menys per l'expulsió de Dani Arribas en el 42 per una entrada sobre Ibrahima Kebe.

Doble debut

El jove Alex Gonzalez, Gonpi, ha debutat avui amb el primer equip en un partit oficial en substituir Ibrahima Kebe al minut 70. En el 78, una jugada iniciada pel juvenil Arnau, que també debutava avui, l'ha culminat de nou Nahuel Bustos per marcar el segon gol i sentenciar l'eliminatòria. Els gironins coneixeran demà el seu rival a la següent ronda.