NOTICIES

El Club cobrarà l’1 de desembre la segona quota de l’abonament 21/22 i la meitat del Carnet de Soci del 2022

El Carnet de Soci passarà a ser per temporada esportiva a partir del Juliol de l’any que ve

Tornar

19/11/2021 11:38

Finalment només han estat 5 partits aquesta temporada amb l’aforament de Montilivi reduït a causa de la pandèmia. Ja des del partit Girona FC – SD Huesca tots els abonats han pogut accedir a l’estadi com ho feien abans de la Covid-19. Per tant el Club dona per fet que es podran gaudir sense restriccions els partits que resten fins a final de temporada regular i es disposa a cobrar la segona quota als abonats.

Cal recordar que el 93% dels abonats no van haver de pagar en la primera quota, doncs tenien acumulat un saldo que van poder compensar en aquest pagament. Ara hauran d’abonar la part corresponent als partits amb restriccions d’aforament (entre 1 i 3 dels 5 que es van jugar) més 5 partits d’aquesta primera volta que han tingut aforament al 100%.

El càlcul d’aquest import es podrà veure accedint a l’Àrea de Soci de cada abonat però també amb la fórmula que seguim en aquest exemple en el cas d’un abonat adult de Gol al que es van assignar 3 dels 5 partits amb aforament reduït:  110€ (quota total temporada 21/22) -  50€ (pagament de la primera quota) - 2 partits no assignats (5,23€ [preu de l’abonament/21 partits] x2 = 10,46€) = 49,54€ (COST DE LA SEGONA QUOTA). 

El Carnet de Soci passarà a ser per temporada esportiva

Aquest serà el darrer Nadal on es cobrarà la quota del Carnet de Soci, així doncs, es cobrarà la meitat de la quota de Soci per fer-lo coincidir amb el final de temporada esportiva, el 30 de Juny de 2022. A partir d’aleshores el Carnet de Soci tindrà una vigència equivalent a una temporada esportiva, de juliol a juny. 

Per tant en les mateixes dates es realitzarà el cobrament del 50% del preu del Carnet de Soci. Aquest canvi dona resposta a una petició recurrent d’un bon nombre d'Abonats que, any rere any, han traslladat al Club que prefereixen que els pagaments siguin coincidents amb l’abonament.

Aquest any s’allarga de manera excepcional la validesa del Carnet de Soci del 2021 fins al juny del 2022, per tant els Socis no rebran una targeta física en aquestes dates com habitualment però podran seguir gaudint dels avantatges de ser Soci del Girona FC amb el carnet del 2021 (Descompte a la botiga, descompte en entrades, accés a abonaments i entrades pels partits fora de casa, concursos, sortejos i molts altres beneficis).

A més, com a novetat per aquest període de gener a juny, tots els Socis podran obtenir un regal a través d’un web específic habilitat després de les festes nadalenques, on podran triar entre diversos obsequis gratuïts (com bufandes o banderes) i samarretes de joc oficial amb preus simbòlics.