El Girona B diu adéu a l’ascens directe i haurà d’intentar-ho via playoff

El Senior Femení continuarà un any més a Preferent després de l'èpica victòria al camp del Manu Lanzarote (4-5)

Girona B 1-2 Granollers

El Girona B haurà d’intentar l’ascens a Segona RFEF amb la disputa del playoff. Els nois de Vizuete van avançar-se en el marcador gràcies a una diana d’Adri Gené al primer temps. Després de dominar tot el partit, amb tres xuts al pal inclosos, van veure com els visitants capgiraven el resultat en el tram final. Una derrota que deixa el filial quart i sense opcions d’ascendir de forma directe. Ara, toca pensar en la promoció d’ascens.

Juvenil A 3-2 Sant Andreu

Triomf per la mínima del Juvenil A davant el Sant Andreu. Els gols de Solans, Oltra i Farnós van servir per sumar tres punts que apropen el Girona a la part alta de la Divisió d’Honor, a falta de quatre jornades pel final.

Badalona 4-2 Juvenil B

Nova derrota del Juvenil B gironí, aquest cop al camp del Badalona. Jastin i Cantero van ser els autors dels gols blanc-i-vermells, que no van servir per a puntuar. El Girona és ara quart, a nou punts del líder, això sí, amb un partit menys.

Manu Lanzarote 4-5 Sènior Femení

Victòria i permanència pel Girona en la Preferent Femení. Un hat-trick de Sararols, una diana d’Aida Illas i un gol d’Andrea Rosa al darrer minut de joc van donar un triomf épic a l’equip en la seva visita al camp del Manu Lanzarote.