CA

El Girona cau a Cartagena

Els locals han estat molt efectius I amb tres ocasions clares han aconseguit els tres gols mentre que el Girona ha gaudit de més opcions.

El resultat final de 3-0 no reflexa el que s’ha vist sobre el camp. La diferència ha estat la gran efectivitat dels locals que han transformat les seves tres úniques ocasions clares. Els de Míchel, tot i gaudir de moltes més oportunitats de gol no han pogut superar el porter local i per això Marc Martínez ha estat el millor home del partit.

A la primera part Pablo Vázquez i l’incombustible Rubén Castro ha signat els dos gols murcians en les seves dues úniques arribades. Els de Míchel, però, han començat el matx amb una gran oportunitat d’Arnau. El del Maresme ha rematat de cap i la pilota no ha entrat per ben poc. Marc Martínez, per la seva part, amb una sèrie de grans aturades ha neutralitzat xuts de Stuani, Borja García i Baena evitant que el Girona pogués anotar i reduir distàncies.  La segona part ha tingut un retrat molt similar. De Blasis ha estat l’autor del tercer gol local. Mentrestant per banda gironina Stuani i per dues vegades Nahuel Bustos han estat a punt d’inaugurar el marcador visitant però finalment no ha estat possible.