El Girona cau a Lugo penalitzat per l'expulsió de Luna en el 44

Els gironins han jugat tota la segona part amb un jugador de menys

Amb un calendari de tres partits en només set dies Francisco ha introduït canvis a l’11 inicial d’avui a Lugo. Ramalho ha mantingut el seu lloc a l’eix, Ibrahima ha ocupat la posició de Cristóforo i al davant Nahuel s’ha situat com a referència en atac. A la primera part, el Girona ha jugat principalment a camp rival, mostrant-se còmode al darrere, evitant les arribades dels jugadors locals. Tot i no concedir ocasions al darrere, tampoc ha portat molt perill a l’àrea rival. La millor oportunitat d’inaugurar el marcador ha estat un xut llunyà de Gumbau que ha acabat a les mans del porter. Al minut 44, una entrada de Luna ha estat castigada amb targeta vermella.

El Girona ha hagut de jugar tota la segona part amb 10, amb Santi Bueno a l’eix i Ramalho ressituat al lateral esquerre. Amb superioritat numèrica, el Lugo ha posat setge sobre la porteria de Juan Carlos i ha aconseguit posar-se per davant en el marcador en el 58, amb el gol marcat per Xavi Torres. El migcampista del Lugo ha recollit un refús d'una aturada espectacular de Juan Carlos per avançar els locals. La inferioritat numèrica i el desavantatge en el marcador pesava molt i en el 66 Hugo Rama ha culminat un contraatac dels gallecs per marcar  el segon. Per si no n’hi hagués prou, en el 74 ha arribat el tercer, obra de Chris Ramos. Amb el 3-0 s’ha arribat al final. El Girona visita dissabte el Castelló.