El Girona cau al Molinón (2-0)

L'àrbitre ha expulsat dos jugadors, un per cada equip, a la primera part

El conjunt local s’ha quedat amb deu jugadors al quart d’hora de joc per una dura entrada de Gaspar Campos sobre Bernardo que l’àrbitre ha castigat amb vermella. A partir de llavors, el domini gironí ha estat aclaparador, acumulant ocasions de gol. Els de Francisco ho han provat amb pilotes penjades, principalment des de la banda dreta, amb Calavera com a assistent. I molt sovint, amb un seguit de xuts llunyans de Gumbau i del debutant Monchu que han obligat Mariño a intervenir. També ha estat decisiu el porter asturià en una rematada de cap del mateix Gumbau després d’una rematada de Juanpe. A poc per al descans, Franquesa ha estat expulsat després que l’àrbitre rectifiqués, a instàncies del VAR, la targeta groga que li havia ensenyat per una entrada sobre un rival.

En el descans, Ramalho ha entrat en el lloc de Pablo Moreno per iniciar una segona part amb els dos equips amb un jugador menys. Als 4 minuts de la segona part una canonada de Djurdjevic ha avançat l’Sporting en el marcador. En el 59, Djurdjevic ha fet el segon creuant la pilota davant la sortida de Muric. Francisco ha mogut la banqueta i han entrat Ibrahima, Granell, Zeballos i Pau Víctor. Precisament, ha estat el jove davanter del filial el que ha enviat al pal una pilota centrada per Samu Sáiz. Amb el 2-0 s'ha arribat al final.