El Girona cau al Molinón però es manté en play-off

L'Sporting s'ha avançat en el marcador i ha remuntat el gol de l'empat de Stuani, el 20è. de l'uruguaià aquesta temporada

El Girona ha perdut avui al Molinón i haurà de continuar lluitant per mantenir-se en play-off. Els de Míchel han vist com l’Sporting s’ha avançat per dues vegades en el marcador i han fet valer els gols de Grajera i Djuka per endur-se tres punts que els acosten a la permanència.

L’equip d’Abelardo s’ha avançat abans del primer quart d’hora. Grajera, a la sortida d’un córner, s’ha avançat a la defensa gironina i s¡un fort cop de cap ha enviat la pilota al fons de la porteria. L’equip ha aconseguit empatar gràcies al vintè gol de la temporada de Stuani. Després d’una bona jugada de Juncà, l’uruguaià ha superat la sortida del porter. L’àrbitre havia invalidat el gol però el VAR l’ha corregit. En el minut 30, Jairo ha substituït Juncà que, amb problemes musculars, ha hagut de deixar el terreny de joc. Quan tot feia pensar que s’arribaria al descans amb empat en el marcador, Djuka ha situat el 2-1.

Després del pas pels vestidors, el Girona ha continuat portant la iniciativa amb un Sporting ordenat i procurant sortir a la contra. Tot i el control, l’equip no ha estat precís en l’última passada i les aproximacions a l’àrea no posaven en massa perill els asturians. Al final, derrota del Girona que es mantindrà en zona de play-off abans de rebre el Mirandés a Montiivi el cap de setmana vinent.