Cuatro victorias seguidas para continuar líder

El Girona ha golejat avui al Mirandés a Montilivi (3-0) amb gols de Felipe, Sandaza i Gerard Bordas i firmen una ratxa de quatre victòries seguides.

El Girona ha encarrilat el partit als vint minuts de joc després que l"àrbitre assenyalés penal favorable al Girona. En una jugada d"atac Sandaza ha estat derivat dins l"àrea pel porter Razak, que ha estat expulsat. La pena màxima l"ha transformat Felipe, que suma ja set dianes en el que portem de temporada. Amb l"1-0 s"ha arribat al descans amb el Girona controlant el partit però sense materialitzar més ocasions.
Als sis minuts de la segona part, una gran jugada de Sandaza dins de l"àrea l"ha culminat ell mateix amb una rematada que ha entrat per l"escaire de la porteria visitant. El Mirandés no podia fer més que defensar-se de l"allau de joc gironí. A més, avançada la segona part s"ha quedat amb nou per l"expulsió de Corral que havia fet caure Sandaza prop de l"àrea, quan ja es disposava a encarar el porter. La sentencia ha arribat al 81. Una centrada des de la banda de Juncà l"ha empalmat sense deixar-la caure Gerard Bordas. Una volea espectacular. Amb el 3-0, que seria definitiu, el Girona continuarà una setmana més líder en solitari de Segona A. La setmana vinent visita el José Zorrilla per enfrontar-se al Valladolid. El partit es jugarà diumenge a les 17:00 hores.

Fitxa tècnica
Girona (3).- Becerra, Cifuentes, Ramalho, Richy (Pablo Íñiguez), Lejeune, Juncà, Pons, Granell, Jandro, Felipe (Cristian Gómez) i Sandaza (Gerard Bordas).
Mirandés (0).- Razak, Aitor, Caneda, Corral, Kijera, Ruper (Alex Ortiz), Barahona, Igor Martinez, Alex Garcia (Imanol Elias), Pedro i Urko Vera (Docal).

Gols
1-0 Felipe (p), min. 20.
2-0 Sandaza, min. 51.
3-0 Gerard Bordas, min. 81.

Àrbitre
Jorge Figueroa Vázquez. Ha amonestat amb targeta groga Sandaza i Richy, per part del Girona, i Rúper, per part del Mirandés. Ha expulsat amb vermella directa el porter Razak i el jugador Corral.

Incidències
Partit corresponent a la 10a. jornada de la Liga Adelante 2014-15, disputat a l"estadi de Montilivi davant 4.506 espectadors.