NOTICIES

El Girona FC amb els comerços locals

Amb l’objectiu de donar visibilitat al comerç local el Club habilitarà un apartat a la seva web on botigues i comerciants podran sol·licitar aparèixer amb el seu nom, adreça i contacte, i si ho creuen oportú, podran oferir alguna promoció, obsequi o preu especial.

Tornar

15/12/2020 12:36

Sempre hem explicat que treballem perquè el Girona FC no sigui només una referència a nivell esportiu de les nostres comarques sinó que també volem contribuir, i ho estem fent, a impulsar accions que millorin el territori en el que vivim. I en aquests temps de pandèmia un dels sectors més afectats és l’econòmic 

És per això que amb l’objectiu de donar visibilitat al comerç local, aquell que ajuda a teixir els nostres pobles i ciutats, que ocupa a tanta gent, que dona un servei proper i personal i que omple de vida els carrers, volem aprofitar la nostra capacitat de comunicació per oferir visibilitat a tots aquells petits comerços de la província que ho desitgin.

Amb aquesta intenció el Club habilitarà un apartat a la seva web on els comerços locals podran sol·licitar aparèixer amb el seu nom, adreça i contacte, i si ho creuen oportú, podran oferir alguna promoció, obsequi o preu especial als que presentin el Carnet de Soci del Girona FC, però aquest no serà un requisit indispensable per aparèixer al llistat.

Periòdicament, el Girona FC seleccionarà alguns establiments adherits i enviarà un correu electrònic als gairebé 10.000 socis que consten a la seva base de dades per donar visibilitat a aquests petits comerços.

SI VOLEU FORMAR PART D'AQUESTA INICIATIVA FEU CLICK AQUÍ