NOTICIES

El Girona FC estrena nou escut

El nou emblema de l'entitat reuneix els elements més ben valorats pels Socis en el procés de votació realitzat l'any passat

Tornar

21/06/2022 11:10

El Girona FC ha estrenat el nou escut que representarà l’entitat d’ara endavant. Incorpora els elements més ben valorats pels Socis (la senyera, els colors blanc-i-vermells, el nom del club i les aigües representatives de la ciutat) en el procés de votació realitzat l’any passat.

Quan el Club va presentar la iniciativa per renovar l’escut va explicar que l’objectiu era reforçar-ne la identitat preservant l’essència blanc-i-vermella i ressaltar la paraula Girona. L’opció que es va escollir reuneix tots aquests elements. Els colors blanc-i-vermells dominen l’espai en harmonia amb la senyera, alhora que la paraula GIRONA, que representa el Club, la ciutat i la província, es fa molt més visible i és absoluta protagonista del nou emblema. 

L’escut del Club ha estat objecte històricament de diverses modificacions, sent la més rellevant l’any del 75è aniversari d’on prové, bàsicament, el disseny utilitzat darrerament.