NOTICIES

El Girona FC expressa la seva preocupació i desconcert per la diferent interpretació que fa el VAR d'algunes accions del joc

Tornar

10/04/2021 21:59

Davant algunes de les decisions arbitrals que s’han produït en el partit d’avui davant el Rayo Vallecano, el Girona FC vol expressar  el seu desconcert i preocupació per la resolució d’algunes accions del joc. El Club entén que el VAR és una eina útil però en el partit d’avui i en altres de recents, la interpretació que ha fet d’aquestes imatges no segueix els mateix criteris que en altres casos. Fa unes setmanes, també, el Club va reclamar veure unes imatges del VAR del Girona-Almería determinants pel resultat del partit i que no es van emetre, com és habitual en aquests casos, per televisió. La resposta oficial no va incloure cap d’aquestes imatges.

Tornant al partit d’avui, hi ha dues accions clares que reforcen aquesta sensació de mal ús del VAR. Una trepitjada dins l’àrea contrària a Arnau que en altres partits i situacions molt similars el VAR ha revisat i s’ha considerat com penal i les mans que s’han assenyalat com a penal favorable al Girona i que l’àrbitre a instàncies del VAR ha revisat i anul·lat.

Insistim. El Girona FC dona ple suport al VAR com a eina però, de la mateixa manera que han expressat altres Clubs, demanem un criteri més clar que eviti interpretacions que posin en dubte el seu valor i que perjudiquen als equips i també al propi VAR.