NOTICIES

El Girona FC i Med Playa reforcen la seva aliança

El grup hoteler gironí continuarà durant dues temporades més com a Hotel Oficial del Club.

Tornar

16/09/2021 12:00

El grup hoteler gironí Med Playa continuarà durant dues temporades més en la categoria d’Hotel Oficial del Girona Futbol Club. La vinculació entre les dues entitats es va iniciar anys enrere i seguirà vigent com a mínim durant dos exercicis més. D’aquesta manera, el grup amb 17 hotels a la costa de l’Estat Espanyol i de Bulgària es consolida com un dels patrocinadors principals del club.

Med Playa ha mostrat sempre la seva vinculació amb l’esport, el territori, la societat gironina i també amb el Girona FC. La relació entre les dues entitats ve de lluny i se seguirà treballant de la mà per assolir els objectius comuns. Med Playa reconeix i valora la plataforma de comunicació que ofereix el Girona FC als seus patrocinadors, garantint una notable repercussió i notorietat tant a Girona com també arreu de Catalunya i la resta d’Espanya.

En referència a aquest acord, el president Delfí Geli, considera que ""el Girona no només és un club de futbol. Com a referència esportiva del nostre territori volem contribuir a dinamitzar el teixit econòmic i la nostra vinculació amb Med Playa n'és un exemple ja que ells son una empresa insígnia de l'economia gironina". Per la seva part, Agustí Codina, president de Med Playa, explica que “com empresa gironina ens agrada molt poder col·laborar amb el Girona FC i ens n’adonem que el patrocini té una repercussió molt positiva entre els nostres clients i proveïdors”.

Disset hotels a la costa de l’Estat Espanyol i Bulgària

El grup Med Playa, amb seus a Girona i a Benidorm, és una de les principals cadenes hoteleres espanyoles especialitzades en la gestió d’establiments turístics situats a la costa. Fundada l’any 1967 a la Costa Brava, la seva expansió va començar a Benidorm i va continuar a la Costa del Sol, Salou i el Maresme amb la compra de diversos hotels ja construïts, entre ells l’històric Hotel Pez Espada de Torremolinos (Màlaga).

Med Playa té en propietat hotels a Benalmádena (Hotel Bali), Salou (Hotel Calypso), Tossa de Mar (Aparthotels Sant Eloi i Esmeraldas), Platja d’Aro (Hotel Monterrey), Calella (Hotel Santa Mònica) i a la costa del Mar Negre, a la localitat búlgara de Sinemorets (Hotel Bella Vista). El grup català també explota els hotels Piràmide (Salou) y Balmoral (Benalmàdena), així com un grup de vuit hotels a Benidorm (Hotel Flamingo Oasis, Hotel Río Park, Hotel Regente, Hotel Riudor y The Agir Springs Hotel), Torremolinos (Hotel Pez Espada), Benalmádena (Hotel Riviera) i Tossa de Mar (Pola Giverola), propietat d’Azora European Hotel & Lodging.

Agenda primer equip

21 OCT

21:00 Estadio Municipal de Anduva

Partit

Jornada11 CD Mirandés - Girona FC

Veure agenda