NOTICIES

El Girona FC impulsa el Fòrum Montilivi per millorar el contacte amb els seguidors

Serà un espai de diàleg entre els socis i representants del club per discutir diferents aspectes relacionats amb el dia a dia de l'entitat

Tornar

11/02/2021 11:30

Amb l'objectiu de millorar la comunicació amb els Socis, el Club vol impulsar converses amb diverses tipologies de seguidors que formen el club i que aquests tinguin veu en aquest fòrum. Aquest espai de diàleg està dissenyat una plataforma on puguin sorgir noves idees i discutir propostes fetes pel club o pels aficionats.

Les reunions es durant a terme mensualment i el compromís dels membres que el conformin tindran una durada d’un o dos anys per tal d’afavorir projectes a mitjà termini. Les tipologies de socis s’han diferenciat per diversos motius: Menors de 25, públic femení, col·lectius minoritaris, persones amb mobilitat reduïda o discapacitats, penyistes, Socis no Abonats, o públic familiar. Aquest fòrum pretén ser representatiu de la diversitat de la massa social i per tant donar veu a diferents punts de vista, necessitats i perfils que conformen el club. Aquest òrgan serà consultiu i no pretén ser representatiu de la massa social sinó donar veu a col·lectius que potser son minoritaris en quan a nombre però que el Club vol escoltar i tenir en compte.

Els Socis que vulguin presentar-se com a voluntaris a representar una tipologia d'aficionats podran fer-ho a través del formulari que apareix a l'Àrea de Soci i després hauran de ser escollits democràticament en un procés de votació que es durà a terme de manera telemàtica entre els Socis. 

Per part del club, els assistents aniran variant segons els temes que es tractaran a cada trobada per tal que l’interlocutor vàlid del club sigui present i pugui agilitzar la presa de decisions. Les notes que es derivin d’aquestes reunions seran públiques i es podran llegir a la web del club.

A la web del club es crearà un apartat on es podrà contactar amb els membres escollits i on es podran trobar les notes que es desprenguin de cada reunió perquè la informació sigui accessible a tots els seguidors i simpatitzants. El club es posarà en contacte amb diversos candidats per celebrar les primeres reunions de manera telemàtica i, en quan les circumstàncies ho permetin, també presencialment.