NOTICIES

El Girona FC impulsa el Fòrum Montilivi per millorar el contacte amb els seguidors

Serà un espai de diàleg entre els socis i representants del club per discutir diferents aspectes relacionats amb el dia a dia de l'entitat

Tornar

11/02/2021 11:30

Amb l'objectiu de millorar la comunicació amb els Socis, el Club vol impulsar converses amb diverses tipologies de seguidors que formen el club i que aquests tinguin veu en aquest fòrum. Aquest espai de diàleg està dissenyat una plataforma on puguin sorgir noves idees i discutir propostes fetes pel club o pels aficionats.

Les reunions es durant a terme mensualment i el compromís dels membres que el conformin tindran una durada d’un o dos anys per tal d’afavorir projectes a mitjà termini. Les tipologies de socis s’han diferenciat per diversos motius: Menors de 25, públic femení, col·lectius minoritaris, persones amb mobilitat reduïda o discapacitats, penyistes, Socis no Abonats, o públic familiar. Aquest fòrum pretén ser representatiu de la diversitat de la massa social i per tant donar veu a diferents punts de vista, necessitats i perfils que conformen el club. Aquest òrgan serà consultiu i no pretén ser representatiu de la massa social sinó donar veu a col·lectius que potser son minoritaris en quan a nombre però que el Club vol escoltar i tenir en compte.

Els Socis que vulguin presentar-se com a voluntaris a representar una tipologia d'aficionats podran fer-ho a través del formulari que apareix a l'Àrea de Soci i després hauran de ser escollits democràticament en un procés de votació que es durà a terme de manera telemàtica entre els Socis. 

Per part del club, els assistents aniran variant segons els temes que es tractaran a cada trobada per tal que l’interlocutor vàlid del club sigui present i pugui agilitzar la presa de decisions. Les notes que es derivin d’aquestes reunions seran públiques i es podran llegir a la web del club.

A la web del club es crearà un apartat on es podrà contactar amb els membres escollits i on es podran trobar les notes que es desprenguin de cada reunió perquè la informació sigui accessible a tots els seguidors i simpatitzants. El club es posarà en contacte amb diversos candidats per celebrar les primeres reunions de manera telemàtica i, en quan les circumstàncies ho permetin, també presencialment.

 

Agenda primer equip

21 OCT

21:00 Estadio Municipal de Anduva

Partit

Jornada11 CD Mirandés - Girona FC

Veure agenda