NOTICIES

El Girona FC oferirà als seus abonats tres alternatives per compensar els últims cinc partits de Lliga a Montilivi

El procés d’elecció d’aquestes opcions s’activarà quan acabi la present temporada.

Tornar

26/05/2020 13:30

Fa pocs mesos ningú podia haver imaginat la situació que ens està tocant viure. L’afectació que ha provocat la Covid-19  a la nostra vida ha estat absoluta i el futbol, lamentablement, no ha estat una excepció. Però no ens hem rendit i cadascú, des del seu àmbit, lluita per tornar el més ràpidament possible a la normalitat; a poder tornar a abraçar família i amics, a viatjar, a treballar i, com no, tornar als estadis i poder gaudir del nostre equip.

Però cal ser realista i, tot i que encara no s’ha confirmat oficialment per part de LaLiga, els cinc partits que resten per disputar a Montilivi s’hauran de jugar a porta tancada. Davant aquesta situació el Club compensarà la part proporcional de l’abonament d’aquests cinc matxs, que corresponen al 23,8% dels 21 partits inclosos en l’abonament de la temporada 2019/2020.

Les alternatives que oferirà el Club seran:

  • Aportació a projectes socials

L’abonat podrà decidir que la quantitat econòmica a reintegrar pel Club es destini a projectes socials de diferents àmbits ja siguin sanitaris, educatius, etc. Com exemple, la campanya solidària organitzada pel Girona FC arrel de la crisi sanitària de la Covid-19 ha permès comprar un ecògraf que en aquests moments ja es troba en ús a l’Hospital Josep Trueta per tractar els casos més greus de coronavirus.

D’altra banda, el Girona FC premiarà la solidaritat dels seus abonats i així les persones que escullin aquesta opció rebran un obsequi en forma de marxandatge a criteri del Club.

  • Descompte en el preu de l’abonament de la temporada 2020/2021

Podrà acumular la compensació, com a descompte per l’abonament de la propera temporada 2020/2021.

  • Reintegrament de l’import proporcional.

Es farà sobre el preu pagat per cada abonat, després de tenir en compte tots els descomptes aplicats.

L'elecció de les opcions de compensació s'activarà quan acabi la present temporada i s’habilitarà un espai a l’àrea de soci del web del Club perquè cada abonat pugui escollir l’opció preferida.

En cas que l’abonat no opti per cap de les alternatives que li proposa el Girona s’activarà automàticament i per defecte l’opció del descompte en l’abonament 2020/2021. 

Respecte al descompte per assistència s'adaptarà per premiar aquells abonats que hagin acompanyat fidelment a l'equip durant la temporada. La promoció establia que es descomptaria del preu de l'abonament de la temporada 2020/2021, el preu pagat per l'abonament de la temporada actual, sempre que es complissin dues condicions: que l'equip aconseguís l'ascens a Primera Divisió i haver assistit a un mínim de 19 dels 21 partits inclosos en l'abonament.  Percentualment, per tant, tots els abonats que hagin assistit a 15 partits o més de Lliga disputats fins ara a Montilivi, es podran acollir al descompte la temporada que ve.

Agenda primer equip

06 JUL

19:30 El Molinón-Enrique Castro "Quini"

Partit

Jornada38 Real Sporting - Girona FC

09 JUL

21:45 Estadio Municipal de Montilivi

Partit

Jornada39 Girona FC - UD Almería

12 JUL

19:30 Estadio Ángel Carro

Partit

Jornada40 CD Lugo - Girona FC

Veure agenda