NOTICIES

El Girona FC presenta les noves equipacions

El Pati de les Magnòlies acull l’acte de presentació de les noves samarretes en una tarda màgica davant l’afició

Tornar

08/07/2021 21:00

La temporada 2021-22 ja és en marxa i el Girona FC ha tret a la llum la nova pell amb la que lluitarà pels objectius a partir del mes d’agost. El Pati de les Magnòlies ha estat la ubicació escollida per presentar les tres equipacions que lluirà el conjunt gironí aquest proper curs.

La primera equipació recupera les fines ratlles blanc-i-vermelles característiques del Girona FC. A més, el blau torna a guanyar protagonisme amb la presència al coll i a les mànigues, i sobretot sent el color del pantaló del primer uniforme. Les mitges blanques tanquen l’equipació local del Girona FC, presentada pels jugadors blanc-i-vermells Arnau Martínez, jugador del 1r equip, Neus Juncà, futbolista del Sènior Femení i Juan Amaya, membre del Girona FC Genuine.

El blau fosc és el protagonista de l’equipació visitant del Girona FC per la temporada 21-22. Elegant i discreta, el blau cel guanya protagonisme a l’escut del Girona FC i al símbol de Puma. Jordi Calavera, futbolista del 1r equip, i Joan Danés, del Juvenil B, han estat els models que l’han presentada al Pati de les Magnòlies.

Atrevida i juvenil. Així cataloguem la tercera equipació del club pel curs entrant. El groc fluorescent és el color principal d’una samarreta que barreja aquest to llampant amb un negre molt seriós. Ramon Terrats, jugador del 1r equip, i Paula Rosales, del Sènior Femení, han presentat una tercera equipació on el negre passa a ser el color principal a pantalons i mitges.

A banda de les tres equipacions del Girona FC, també s’han presentat les peces d’entrenament i passeig per a la propera temporada. Òscar Ureña, del Juvenil A, i Aina Sararols, del Sènior Femení han desfilat amb l’elegant roba de passeig del club on el negre és el color dominant. Robert Lungu, jugador del Juvenil A, i Jesús Salinas, del Genuine, han presentat la roba d’entrenament del Girona FC, on el vermell segueix sent el color principal.