NOTICIES

El Girona FC prioritzarà els abonats agrupats en el sorteig d’entrades per als partits amb aforament reduït 

Els abonats que vulguin assistir individualment hauran de fer una agrupació d’un sol membre. Les agrupacions fetes fins ara son vàlides i es poden modificar abans de cada sorteig 

Tornar

08/09/2021 10:38

El Girona FC donarà prioritat als abonats que hagin gestionat la seva agrupació, ja sigui de forma individual o col·lectiva en l’assignació de les entrades per a partits amb aforament reduït a Montilivi. El Club vol augmentar així l’assistència a l’Estadi, limitada a causa de les restriccions de les autoritats sanitàries, prioritzant que tinguin entrada tots aquells que s’hagin agrupat per assistir als partits a Montilivi.  

Els abonats que encara no hagin gestionat la seva agrupació, ho poden fer a través de l’Àrea de Soci (https://online.gironafc.cat).  

Les agrupacions, de fins a 6 abonats, fetes fins ara segueixen sent vàlides i el sistema d’assignació d’entrades les tindrà en compte per a tots els partits. No obstant els abonats poden modificar o eliminar la seva agrupació abans de cada sorteig. El proper es realitzarà el dilluns 13 de setembre i, per tant, els abonats tenen temps per fer totes les gestions abans de diumenge 12 a les 23:59h. 

En cas que l’aforament disponible sigui superior al nombre d’abonats agrupats a cada sector, la resta d’entrades s’assignaran aleatòriament entre els abonats no agrupats fins a completar l’aforament, de la mateixa manera que s’ha fet fins ara. 

Les entrades es podran cedir a altres persones, en la mateixa categoria d’edat, sense necessitat de notificació prèvia al Club, de la mateixa manera que es pot cedir l’abonament. Les entrades assignades computaran per al càlcul del cobrament de la segona quota de l’abonament o compensació segons correspongui a cada abonat, sigui o no utilitzada l’entrada el dia del partit. 

El Club vol recordar que els abonats que ho necessitin poden demanar ajuda a través del correu electrònic socis@gironafc.cat, al telèfon 972 20 29 77 o a l'estadi de Montilivi (de 9 a 14h i de 15 a 18h).

ÀREA DE SOCI

 

Agenda primer equip

18 SEP

20:30 Estadio Municipal de Montilivi

Partit

Jornada6 Girona FC - Real Valladolid CF

Veure agenda