El Girona guanya a Santander i suma la tercera victòria consecutiva a domicili

El Girona guanya el Racing (0-1) i suma el tercer triomf seguit a domicili. Amb la victòria es trenca el malefici de començar la segona volta sense guanyar.

Amb la novetat de Pablo Íñiguez en substitució del sancionat Richy, el Girona s"ha fet l"amo del partit al Sardinero des de l"inici. Els de Pablo Machín han portat la iniciativa des del xiulet inicial però el gol no ha arribat fins al minut 35 gràcies a una jugada afortunada. Samuel ha rebutjat una pilota a l"àrea local, davant la pressió de Felipe, però el seu xut ha impactat en Juanpe i la pilota ha acabat al fons de la porteria càntabra. Poc després, el Girona ha pogut fer el segon gol quan Fran Sandaza ha disparat desviat des de dins de l"àrea després d"una passada de Felipe Sanchón.  Amb el 0-1 s"ha arribat al descans.

Amb desavantatge en el marcador el Racing ha sortit a la recerca de l"empat, encara que en el minut 52 i després un altre error defensiu dels locals, Eloi Amagat ha encarat sol la porteria de Mario, però el porter li ha guanyat l"ú contra ú. Ja en els instants finals i amb el Girona mereixent més gols, Jaime Mata hauria pogut sentenciar el partit però un cop més Mario ha evitat el segon gol. Amb la victòria, el Girona suma 41 punts. Diumenge rep l"Alcorcón a Montilivi. El partit es jugarà a les cinc de la tarda.

Fitxa tècnica
Racing (0).- Mario, Orfila, Samuel (Concha), Juanpe, Iñaki, Andreu (Miguélez), Fede (Javi Soria), Borja Granero, Iván Moreno, Rubén Durán i Koné.
Girona (1).- Becerra; Cifuentes, Ramalho, Íñiguez, Lejeune, Coris (Aday), Pere Pons, Eloi, Granell, Felipe Sanchón (David García) i Sandaza (Mata).

Gols
0-1 Juanpe (p.p.), min. 35.

Àrbitre
Jesús Muñoz Mayordomo. Ha amonestat amb targeta groga a Orfila, Juanpe, Borja Granero i Koné, per part del Racing de Santander.

Incidències
Partit corresponent a la 22a. jornada de la Liga Adelante, disputat als Campos de Sport del Sardinero davant 7.194 espectadors.