CA
primer equip

El Girona no pot superar el repte dels Juegos del Mediterráneo i perd 3 a 1 a Almería

Marc Gual ha empatat el partit però un gol de Lazo i un penal transformat per Sekou han sentenciat el matx.

El Girona no ha pogut superar la prova del Juegos del Mediterráneo i ha caigut 3 a 1 contra l’Almería. Els primers minuts del partit els d’Unzué s’han acostat amb perill a la porteria defensada per René, especialment amb dues accions de Gallar i Mojica però l’home del partit, el senegalès Sekou, ha aturat en sec l’embranzida gironina amb un gol de cap en el minut 12. En aquest primer temps els de Montilivi, que avui vestien de blau, han estat a punt d’empatar amb un fort xut de Marc Gual des de fora de l’àrea però l’esfèrica enviada pel de Badalona ha fregat el pal esquerre de la porteria local.

Deu minuts després de començar el segon temps Marc Gual sí que ha aconseguit premi. En una centrada de Mojica rebutjada per René, la pilota ha acabat als peus del futbolista de Badalona que l’ha enviat al fons de la xarxa. L’empat ha donat benzina als gironins que han jugat els seus millors minuts però que ha tallat en sec el gol de Lazo de fort xut creuat sobre la porteria de Juan Carlos. El 2 a 1 ha estat un cop dur pels d’Unzué i més quan vuit minuts més tard l’àrbitre ha assenyalat penal i ha expulsat Juanpe després de veure la segona groga. Sekou l’ha transformat i ha superat Stuani com a màxim golejador de la Lliga SmartBank.

L’afició blanc-i-vermella té ara una propera cita a Montilivi aquest diumenge a les quatre de la tarda. El rival serà la UD Las Palmas.