NOTICIES

El Girona només cobrarà d'inici el 50% de l'abonament i en congela el preu

Els abonats podran agrupar-se per poder assistir junts a l'estadi quan les autoritats permetin l'assistència de públic

Tornar

22/07/2020 15:35

El Girona FC ha fet públiques les condicions dels abonaments de la propera temporada. El club de Montilivi ha congelat els preus tant per al possible ascens a Primera Divisió (es mantindrien els preus de la temporada 18/19) com en cas de no aconseguir-lo (es mantindrien els preus de l’actual temporada 19/20).

El procés de renovació s’ha activat amb la presentació de les condicions, que inclouen un cobrament del 50% del preu de l’abonament un cop finalitzi l’actual competició i seguint els preus marcats, que pels abonats adults van dels 100€ als 450€ a Segona Divisió i entre els 290€ i 650€ en el cas de l’ascens a la màxima categoria estatal.

Per a renovar, seguint el mateix procediment que la temporada passada, els actuals abonats no hauran de fer cap acció gràcies a la renovació automàtica via domiciliació bancària. El cobrament de la quota inicial es farà 5 dies hàbils després que finalitzi la temporada del primer equip.


Montilivi, estadi segur

El Club treballarà conjuntament amb LaLiga i les autoritats sanitàries per complir els requeriments i oferir als espectadors un entorn segur per a gaudir dels partits quan les condicions permetin l’entrada d’espectadors als recintes esportius. A Montilivi ja es treballa amb els primers protocols redactats per LaLiga i el club ha treballat en una plataforma que permetrà als seus abonats assistir als partits en companyia dels abonats amb els que ho fa habitualment (família, amics, etc.) per intentar oferir la millor experiència possible.

Descarregueu el dossier informatiu

Totes les condicions, preus i les respostes a les preguntes freqüents estan detallades al dossier informatiu. Animem als abonats a que el comparteixin aquest dossier en PDF amb els seus coneguts blanc-i-vermells.

També podeu consultar la informació a través del web: https://www.gironafc.cat/abonaments

DESCARREGAR DOSSIER ABONAMENTS 20/21

DESCARREGAR DOSSIER ABONAMENTS 2020/2021