El Girona obté a Almendralejo la segona victòria com a visitant

L'estrena de Pep Lluís Martí a la banqueta del Girona s'ha resolt amb una victòria de 1 a 3 amb gols de Granell, Stuani i Soriano.

Tres punts molt importants per no desenganxar-se de les posicions capdavanteres els que han aconseguit els homes de Pep Lluís Martí avui a Almendralejo davant l’Extremadura. D’aquesta manera l’entrenador blanc-i-vermell s’ha estrenat amb victòria. Un triomf, d’altre banda, molt treballat i que malgrat l’1 a 3 del marcador no ha estat gens fàcil. Els gironins s’han trobat davant un equip molt necessitat de tres punts i més a casa. Això s’ha reflectit clarament en la sortida dels extremenys. Intensos, els primers minuts han estats seus, pressionant i dominant als de Montilivi i creant un parell d’ocasions de perill a la porteria de Juan Carlos. Però el Girona ha donat un pas endavant per controlar el partit. El primer avís l’ha donat Granell amb un fort xut de falta directa que ha impactat al pal esquerra de la porteria de Yamaguchi. I només deu minuts després, el mateix Àlex Granell amb una acció molt similar: falta directa molt llunyana, ha aconseguit el primer gol.  Posteriorment, Stuani ha ampliat el marcador. L’acció ha començat amb un xut de Borja García que el porter local no ha pogut blocar. El seu rebuig l’ha aprofitat Stuani que, de cap, ha marcat el segon.

La segona part ha començat com la primera. El Girona una mica fred i l’Extremadura, en aquest cas, intentant retallar distàncies per poder entrar de nou al partit. Ho han estat a punt d’aconseguir tan bon punt iniciar-se el segon temps. L’esfèrica llançada per Pastrana ha fregat el pal de la porteria defensada per Juan Carlos. Poc després Stuani ha estat substituït en patir un problema muscular. Els locals han assolit el seu objectiu quan en el minut cinquanta-vuit Márquez, de cap, ha fet el gol extremeny. A partir d’aquests moments els locals han redoblat el setge sobre la porteria visitant però quan aquest pressió era més intensa, els blanc-i-vermells, que han sabut patir, han incrementat la diferència al marcador amb un gol de Soriano, de cap, resolució d’un ràpid contracop amb una centrada de Jairo.

Amb aquest 1 a 3 ha finalitzat el matx a l’estadi Francisco de la Hera. El Girona buscarà aquest proper divendres a les 21h. a Montilivi, una segona victòria consecutiva. Serà davant el Tenerife.