El Girona perd a Saragossa (2-1), en un partit en que ha acabat amb deu i amb Machín expulsat

El Girona ha perdut avui a la Romareda (2-1) tot i avançar-se en el marcador amb un gol de Mata. Amb Machín i Bigas expulsats, els aragonesos han fet el segon gol de penal.

Tot i la sortida pressionant del conjunt aragonès, el Girona s"ha sabut sobreposar als primers atacs locals i ha començat a crear perill. En el minut 15, en un contraatac Mata s"ha plantat davant el porter Whalley i ha creuat la pilota fent pujar el 0-1 al marcador. El Real Zaragoza ho ha provat en múltiples ocasions però la defensa gironina ha impedit la igualada. Abans del descans, els gironins veurien com l"àrbitre, que ha expulsat Pablo Machín, els anul•lava un gol per fora de joc de Mata. Poc abans del descans Ramalho podria haver fet el segon però el seu xut a boca de canó l"ha desviat a córner el porter local. Amb el 0-1 s"ha arribat al descans.

A la segona part, l"expulsió de Bigas ha deixat ben aviat el Girona amb inferioritat numèrica. Als deu minuts de joc, un error defensiu ha suposat l"empat aragonès, obra d"Eldin, i cinc minuts més tard un penalti per mans de Ramalho ha servit al conjunt local per capgirar el marcador. Poca història més en la resta de partit. El Girona, malgrat jugar amb deu, ha buscat l"empat, sense sort. El Girona rep dissabte a les 16:00 hores el Deportivo Alavés a Montilivi, en el que serà el darrer partit de l"any.

Fitxa tècnica
Real Zaragoza (2).- Whalley, Cabrera, Eldin, Lolo, Borja (Tato), Pedro, Fernández, Dorca, Ruiz de Galarreta (Willian José), Javi Álamo (Basha) i Rico.
Girona (1).- Becerra, Cifu (Christian Alfonso), Ramalho, Richy, Mas, Bigas, Granell (David García), Pons, Felipe (Aday), Mata i Sandaza.

Gols
0-1 Mata, min. 15.
1-1 Eldin, min. 55.
2-1 Borja, min. 61 (penalti)

Àrbitre
José María Sánchez Martínez. Ha amonestat amb targeta groga Pere Pons, Ramalho i Richy, David Garcíai Christian Alfonso, per part del Girona, i a Javi Álamo i Ruiz de Galarreta, per part del Real Zaragoza. Ha expulsat l"entrenador del Girona Pablo Machín, i Bigas, per doble groga.

Incidències
Partit corresponent a la 17a. jornada de la Liga Adelante, disputat a l"estadi de La Romareda.