El millor dels somnis s’ha fet realitat: el Girona és de Primera!!

Creure sempre, lluitar sempre, ser solidaris sempre....Any rere any, temporada rere temporada, el Girona ha aplicat aquests arguments i finalment el millor dels somnis s’ha fet realitat aquesta extraordinària nit: el Girona ha aconseguit l’ascens a la Primera Divisió.

Els de Michel han anat a Tenerife amb el guió ben après i l’han aplicat des del minut u. Els gironins havien de guanyar obligatòriament en la seva visita a l’Heliodoro Rodríguez López ja que el resultat d’empat a zero de Montilivi afavoria els interessos dels canaris. Els blanc-i-vermells, avui de groc, han posat el mode atac i han començat a gaudir d’ocasions, les més clares de Baena i Santi Bueno. Samu Saiz, que ha sortit en substitució d’un lesionat Iván Martín, també l’ha tingut i el seu gran xut ha rebut com a resposta una gran aturada del porter canari. En el minut quaranta de la primera part primer cop d’efecte. L’àrbitre assenyala penal per unes mans clares d’un jugador local. Com no; el killer Stuani ha estat l’encarregat de transformar el primer gol del Girona.

La segona part ha començat amb un plantejament diferent ja que el Tenerife s’ha hagut de posar les piles per donar la volta al marcador. Ho han aconseguit en el cinquanta-nou de cop de cap. L’empat obligava de nou al Girona a buscar la porteria de Soriano. Però la tossuderia té premi i en el minut setanta un xut de Baena ha estat desviat per un defensa i ha acabat al fons de la xarxa: 1-2. Els de Ramis ho han intentat però un Girona molt ben posicionat ha impedit accions de perill. En el minut vuitanta s’ha produït el punt i final amb un gol de fe d’Arnau que, en rebre una pilota d’una centrada, ha allargat la cama i ha empès l’esfèrica dins la porteria. La resta  ja és HISTÒRIA.