NOTICIES

Girona FC- RC Recreativo de Huelva: Homenatge al Futbol Base, Femení i Sala

Diumenge es farà l"acte de presentació dels equips del Futbol Base, Futbol Femení i Futbol Sala del Girona FC. Tots els futbolistes, de 5 a 16 anys, de qualsevol equip de futbol base de la província, podran veure el Girona-Recreativo per només 1 euro.

Tornar

17/11/2014 12:18

Aquest diumenge 23 de novembre i coincidint amb el partit que enfrontarà a Montilivi al Girona i al Recreativo de Huelva, volem fer un gran homenatge a tot el Futbol Base de la demarcació gironina.

A partir de les 15:30h. es farà la presentació als aficionats blanc-i-vermells de tots els equips del Futbol Base, Futbol Femení i Futbol Sala del Girona FC. També aquest mateix dia, i per fer extensiu l"Homenatge al Futbol Base de la província, tots els jugadors de 5 a 16 anys que militin en equips gironins podran entrar a Montilivi per només 1 euro. Per tal d"identificar-los és imprescindible que portin el xandall del seu equip.

D"altre banda en el Girona-Recreativo l"abonat pot comprar dues entrades addicionals als següents preus: Gols 5 euros / Preferent 10 euros / Tribuna 25 euros.

Per la seva part, el preu de les entrades per no abonats són: Gols 10 euros / Preferent 15 euros / Tribuna 30 euros.

També, i per aquest partit, els estudiants de la Universitat de Girona, juntament amb Professors i PAS, gaudiran d"entrades per les zones de Gol a un preu de 5 euros.

Agenda primer equip

14 AGO

19:30 Camp de Mestalla

Partit

Jornada1 Valencia CF - Girona FC

Veure agenda