NOTICIES

Gosbi i Girona FC, l’aniversari d’un patrocini de Primera

La marca de menjar per animals de companyia i el Club celebren el primer any fent memòria de les accions que han dut a terme junts i que converteixen el Girona FC en el primer club pet-friendly del món

Tornar

20/07/2022 13:00

Quan el club va desvelar que l’empresa gironina seria present al frontal de la samarreta, la rebuda per part dels seguidors blanc-i-vermells no podia ser millor. Molts aficionats confiaven en Gosbi per alimentar els seus peluts i celebraven l’acord com a positiu per al Club. I de ben segur que no s’equivocaven.

En aquest primer any Gosbi ha distribuït prop de 7.000 quilos de menjar per a gossos i gats a través de la campanya Animal Respect on Tour. Amb aquesta iniciativa s’han visitat més d’una vintena de protectores animals d’arreu de l’Estat, aprofitant els partits en els que el Girona FC jugava fora de casa, recorrent 27.000 quilòmetres amb l’objectiu de buscar projectes que generin consciència sobre el respecte animal i fent-los entrega de 300kg de pinso per donar suport a les seves accions.

La campanya també ha tingut presència en xarxes socials. A través del compte @animalrespect_ontour, més de 23.700 seguidors s’han pogut endinsar en el món animal, explicat a través d'històries emotives a peu de carrer, visites a llocs d'interès clau com entitats, institucions o centres dedicats al benestar de les nostres mascotes.

“A Gosbi tenim clar que els negocis van més enllà de comptes de resultats, i volem aprofitar el poder transformador que tenim com a empresa per poder generar un impacte positiu. El respecte animal és una de les nostres principals motivacions i creiem que és el nostre deure estendre al màxim aquest missatge", assenyalen des de l’empresa gironina.

La petjada de l’Animal Respect On Tour en algunes ciutats té forma i color de mural, ja que en set ciutats Ponferrada, Màlaga, Lugo, Miranda de Ebro, Sant Sebastià i València, també a Girona es van pintar graffitis amb temàtica relacionada amb el respecte animal.   

Una altra iniciativa promoguda conjuntament per Gosbi i en aquest cas, alguns jugadors del Primer Equip masculí, va ser una campanya d’adopció de gossos del Refugi Bu Bup Parc de La Bisbal d’Empordà. Diferents famílies van visitar-los i van adoptar animals de l'entitat. La Fundació Altarriba va quedar molt satisfeta de l'experiència i previsiblement es repetirà en un futur. 

Els infants i joves també van ser protagonistes d’algunes de les accions que s’han dut a terme. Més de 400 alumnes d’11 centres escolars van prendre part en el Challenge Animal Respect, que pretenia sensibilitzar la mainada envers el respecte animal. Per al proper curs ja hi ha 13 centres confirmats que participaran en l’acció aquesta propera temporada.  

El Girona FC s’ha fet seu aquest esperit i es va comprometre a inici de la passada campanya a donar 1€ de cada samarreta oficial o samarreta d’entrenament venuda amb el logo de Gosbi. Així doncs, el Club donarà 1.384€ a l’associació protectora d’animals que designi Gosbi.

A més, el Club treballa en portar endavant altres accions concretes relacionades amb les mascotes i la seva presència al dia a dia del Girona FC. Des del Club es reconeix que “la vinculació amb Gosbi i les seves ganes de fer accions que vagin més enllà de la visibilitat de la marca ens anima. La relació és molt propera i fluïda, estem encantats i volem seguir explorant les possibilitats per ampliar les nostres accions.”.

Amb l’ascens a la màxima categoria el valor del patrocini es multiplica així com també la quantitat de gent a la que poden impactar amb aquests missatges de cura i respecte pels animals. “La Primera Divisió ens donarà una projecció i visibilitat molt més àmplia i estem segurs que el missatge arribarà a tots els racons del planeta.”

El Girona FC i Gosbi celebren el primer aniversari d’una col·laboració que té molt futur.

Agenda primer equip

14 AGO

19:30 Camp de Mestalla

Partit

Jornada1 Valencia CF - Girona FC

Veure agenda